GroupM Danmark lancerer native self-service platform

I automatiseringens tegn og med en enorm mængde af målgruppedate lancerer GroupM Danmark sin ’self-service’-plattform til køb af programmatiske native annoncer.

 

Der er stor efterspørgsel på native-annoncering på tværs af vores kunder, hvorfor det er naturligt at tilbyde en ’self-service’ platform, som vores kunder kan bruge som et strategisk værktøj og supplement til øvrige medieinvesteringer. Med få klik at planlægge, booke og optimere kampagner hos lokale og internationale premium-publishers, der er integreret med Plista. Plista er GroupMs datadrevne native værktøj, der med data og algoritmisk intelligens hjælper publishers og annoncører med at vise relevante artikler og annoncer til deres læsere. Plistas selvbetjeningsplatform muliggør, at annoncører selv kan booke deres programmatiske native annoncer.

 

Johan Spangenberg, Managing Director, Xaxis & Plista i GroupM: ”Vi ved at betydningen for automatisering og strømligning af processer omkring køb af native annoncer fylder mere og mere. Vores programmatiske selvbetjeningsplatform betyder derfor, at annoncører kan få adgang til vores netværk af premium-publishers, hvor de kan få maksimal kampagneffekt ud af deres native indkøb med data og algoritmeoptimering – samtidig med at der fjernes nogle mellemled i processen.”

 

Den første kunde i den nye platform er Memira. Memira er Skandinaviens førende indenfor synskirurgi og de har allerede oplevet positive effekter af deres programmatiske indkøb af native annoncer; bedre performance end andre medietyper på flere med flere målbare parametre. ”Vi forventer stærke resultater fra vores investeringer i Plistas selvbetjeningsplatform, når vi vurderer kvalitetstrafik til vores site.

 

Værktøjet er både enkelt og brugervenligt, mens den underliggende algoritmiske intelligens til at nå den rigtige målgruppe er meget stærk”, siger John Åkstedt, Digital Media Manager, Memira.”

 

For mere info, kontakt:
Johan Spangenberg, Managing Director, Xaxis & Plista,
+45 33 38 18 00

 

Vores bureauer