Ledige Stillinger

GroupM er Danmarks største bureaugruppe med i alt 500 ansatte. Vores ansatte er blandt branchens dygtigste og mest passionerede medie-, kommunikations- og marketingspecialister. Hvis du har lyst til at være deres nye kollega, kan du finde ledige stillinger nedenfor.

Client Manager – MediaTrader
MediaTrader søger en ambitiøs og nysgerrig person, der kan drive kunder sammen med teamet og arbejde med marketing- og medieplaner på tværs af alle aktiviteter.
Afdeling: MediaTrader | Indrykket d. 09. 06. 2021
Se mere her
GroupM Innovation Lab internship – fall 2021 – Copenhagen/Aarhus
Innovation is part of our DNA in GroupM. We work every day with some of the biggest and boldest brands in the world to create new standards and cutting edge solutions using data, tech and digital media to solve complex marketing challenges.
Afdeling: GroupM | Indrykket d.
Se mere her
NORDIC CLIENT MANAGER AT WAVEMAKER IN COPENHAGEN
Wavemaker has a great career opportunity as we are looking for a Nordic Client Manager to come and join us in the Copenhagen office. You’ll be solving some of the toughest challenges of today’s digital marketing landscape with a dedicated team to support you. Preferably you have experience from a media agency, digital agency or from a client role and even more important, you have the right personality and ambition to constantly provoke and develop new ideas and solutions.
Afdeling: Wavemaker | Indrykket d. 03. 06. 2021
Se mere her
Praktikant med strategisk og analytisk flair til Mindshare
Kan du rime på markedsundersøgelser, branchedatabaser og trendrapporter? Er du interesseret i at formidle viden, som understøtter forretningsmæssige beslutninger og skaber værdi og klar på at prøve det i praksis på et integreret bureau i rivende udvikling?
Afdeling: Mindshare | Indrykket d. 27. 05. 2021
Se mere her
Søg uopfordret i MediaCom Group København og Aarhus
I MediaCom Group er vi altid på udkig efter nye talenter. Ledige stillinger opslåes på bla vores hjemmeside. Hvis der ikke er en ledig stilling, som matcher dit talent, kan du uploade dit CV samt en motiveret beskrivelse af hvad, du er på udkig efter. Vi vil gemme din ansøgning i en pulje i seks måneder, og vi kontakter dig såfremt der skulle blive en relevant åbning. 
Afdeling: MediaCom | Indrykket d. 21. 05. 2021
Se mere her
Erfaren SEO Strategy Specialist til GroupM
Vi søger en teknisk funderet SEO-specialist med en god forretningsforståelse til vores kontor i København.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 19. 05. 2021
Se mere her
Studentermedhjælper med en skarp pen til Mindshares kommunikationsteam
Er du en historiefortæller, der kan formulere dig klart og præcist på tværs af medier? Er du interesseret i kommunikation, sociale medier og PR og klar på at prøve kræfter med det i praksis på et medie- og kommunikationsbureau i rivende udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.
Afdeling: Mindshare | Indrykket d. 18. 05. 2021
Se mere her
SENIOR RESEARCH CONSULTANT TIL A&I
Wavemaker er et dynamisk og ambitiøst mediebureau med en flad organisationsstruktur og danske kontorer i København og Aarhus. Analyse og indsigt er en central del af arbejdet med vores kunder og vi søger nu en udadvendt Senior Consultant til Wavemakers analyseafdeling; Analytics and Insight (A&I).
Afdeling: Wavemaker | Indrykket d.
Se mere her
Business Design Director
GroupM’s team of consultants helps GroupM’s clients create growth through innovation by uniting experience, technology, data, marketing and business. We are a hybrid team of researchers, strategists, pragmatists, technologists and designers who help C-suite decision makers create transformational growth through people-centric business strategies at a strategic, operational and organizational level. 
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 12. 05. 2021
Se mere her
Programmatic praktikanter – efteråret 2021 – København
Som praktikant hos GroupM i vores digitale team, ONE, vil du indgå i vores specialistenhed, hvor vi håndterer og optimerer marketingkampagner på tværs af alle digitale kanaler.
Afdeling: GroupM ONE | Indrykket d. 21. 04. 2021
Se mere her
Kreativt Powerteam
Vi leder efter et kreativt team. Så simpelt kan det siges. Et hold kreative der både er moderne tænkende platforms-uafhængige konceptmagere, men også skolet i de mere klassiske reklamediscipliner - med masser af ambitioner og gåpåmod på både små og store opgaver.
Afdeling: MediaCom | Indrykket d. 16. 04. 2021
Se mere her
Praktikpladser i GroupM og bureauerne
Synes du GroupM lyder som en spændende virksomhed at arbejde i? Skal du i praktik i løbet af din uddannelse, og vil du gerne investere denne praktik i at udvikle dine faglige kompetencer og sætte dit præg i en virksomhed? Så tilbyder GroupM og tilhørerende bureauer en række praktikpladser to gange årligt. Hvis du er i tvivl om hvilken praktikplads du er på udkig efter, så søg i denne pulje…
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 04. 03. 2021
Se mere her
Paid Social Praktikant
Har du flair for digital marketing og sociale medier? Drømmer du om en hverdag i en livlig og pulserende bureaubranche? Og kunne du tænke dig at få specialiserede kompetencer indenfor strategi, opsætning og eksekvering af digitale kampagner på tværs af sociale mediekanaler? Så har vi praktikpladsen til dig!
Afdeling: GroupM | Indrykket d.
Se mere her
Wavemaker søger Brand Ambassadors
Er du vild med at eksekvere unikke oplevelser?
Afdeling: Wavemaker | Indrykket d. 15. 01. 2021
Se mere her
Søg uopfordret i GroupM (Århus)
I GroupM er vi altid på udkig efter nye talenter – vil du være med til at gøre en forskel sammen med Danmarks største mediebureaugruppe? Så er det måske dig vi er på udkig efter.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 23. 05. 2020
Se mere her
Søg uopfordret i GroupM (København)
I GroupM er vi altid på udkig efter nye talenter – vil du være med til at gøre en forskel sammen med Danmarks største mediebureaugruppe? Så er det måske dig vi er på udkig efter.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 13. 05. 2020
Se mere her
Apply unsolicited in GroupM (Copenhagen)
In GroupM, we are always looking for new talents - will you help to make a difference in Denmark's largest media agency group? Then maybe you're the one we're looking for.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 10. 05. 2020
Se mere her
MediaCom søger praktikanter
Vi yder den stærkeste strategiske medierådgivning for nogle af landets største virksomheder på alle medieplatforme. Vil du være med på holdet?
Afdeling: MediaCom | Indrykket d. 05. 03. 2019
Se mere her
Vores bureauer