MediaTrader

MediaTrader giver annoncører overblik og sparer tid på bookingen af medier og materialehåndtering.

1. trin i bookingproces
Vælg medier
2. trin i bookingproces
Udfyld detaljer
3. trin i bookingproces
Godkend booking
Din bookingplatform

MediaTrader udfordrer kontinuerligt konventionerne og udvikler innovative løsninger, så vi i fællesskab kan forbedre forretningsvilkårene for din forretning. Det gør vi ved at (videre)udvikle og anvende teknologiske muligheder og hele tiden sætte brugervenlighed i højsædet. Vi tilbyder en intuitiv online bookingplatform, der nemt og enkelt sparer tid på bookingen og skaber overblik over dine medieinvesteringer. Samtidig tilbyder vi assistance inden for alle tænkelige kommunikations- og medieopgaver, som du selv har mulighed for at tilvælge.

Kender I det, at man…
  • Bruger meget tid på at booke medier
  • Bare gerne vil afvikle samme kampagne som sidst
  • Bruger meget tid på at finde ud af, hvordan det kreative skal leveres
  • Mangler overblik over alle de fakturaer, man modtager
  • Bruger meget tid på håndteringen af fakturaer
  • Bare gerne vil have et godt tilbud
  • Kæmper med at få overblik over sine medieinvesteringer

Bestil et møde og hør nærmere om, hvorvidt MediaTrader passer til dine behov.

 

Forbedrer dine kampagnernes økosystem

MediaTrader er en online platform med direkte adgang til booking af annonceplads i samtlige danske reklamebærende medier. MediaTrader giver adgang til en simpel trinvis bookingproces, hvor der vælges medier til en reklamekampagne, uploades annoncemateriale og bookes annonceplads i løbet af få minutter. Det er en simpel ”gør-det-selv”-platform.

Når man booker gennem MediaTrader, sørger vi for, at alle tekniske specifikationer fra de enkelte medier bliver overholdt, og at alle indrykninger bliver gennemgået af vores annoncekontrol, som både holder øje med, at annoncekvaliteten er i orden, og at annoncerne bliver leveret som aftalt.

Man vælger de medier, der er brug for på en given kampagne blandt både lokale og nationale medier. Det er nemt at udvælge og tilføje medier til en favoritliste, så de medier, der er relevante, altid er klar til næste gang, der skal laves en indrykning.

Vores bureauer