Verdens mest connectede mand kommer til København

Mød manden, som hver dag er koblet op på mellem 300 og 700 systemer og devices på NextM

Hvad
NextM
Hvornår
3. & 4. marts 2016
Hvor
Terminalerne i Frihavnen
Website
Nextm.dk

Man kender ham som verdens mest connectede mand. Selv vil han helst kaldes for verdens mest dokumenterede mand. Uanset titel er Chris Dancy et levende eksempel på, hvordan vi i fremtiden selv kan holde styr på vores liv og helbred, og hvordan vi via teknologi og gadgets skaber et bedre og sundere liv for os selv. På NextM – Danmarks største teknologikonference kan du møde manden, som altid er conncetet, og som aldrig går offline.

Data ligger grundstenene for det gode liv

Efter at have levet som overvægtig og usund tog Dancy for fem år siden en beslutning. Han ville dokumentere alting og have styringen tilbage i sit liv for at kunne se tilbage og finde vigtige informationer om sig selv. Frem for at skrive alt ned på den analoge vis gik jagten ind på at finde måder, hvorpå han kunne samle data omkring sig selv, som aldrig gik tabt.  

Fem år senere er det ikke kun lykkedes Dancy, ved hjælp af teknologier som fitnessarmbåndet fitbit og Pebble smartwatch, at smide 50 kilo. Det er også lykkedes ham at forblive connectet og aldrig gå offline, hvilket er grunden til, at Chris Dancy i dag kan kalde sig for verdens mest connectede mand. En titel han ikke er kommet sovende til.

Manden med de mange gadgets

Hvor de fleste mennesker går med ur for at holde øje med tiden, bærer Chris Dancy ure, som kan tracke hans sundhed. Uret er dog kun én af de mange gadgets, den 45-årige amerikaner bruger hver dag. Ud over uret har Dancy mellem 300 og 700 systemer og devices, som – ifølge ham selv – hjælper ham til et bedre liv. Systemer og devices, som kan kontrollere alt fra temperaturen og lyset i hans hus til madrasser, som kan tracke hans søvnmønster. Selv Dancys hund er udstyret med teknologi, som kan spore dens daglige aktiviteter.

For det fleste kan det virke absurd at holde så minutiøst styr på sit liv, men for Dancy er det blevet en livsstil. I en artikel på Mashable fortæller Dancy, at dét at være connectet tillader ham at få mere ud af sit liv. På NextM d. 3. og 4. marts kan du høre, hvorfor den 45-årige tech-mand lever sit liv så markant anderledes end andre.

Vores bureauer