Talent Management

I GroupM skaber vi fordele for kunder. Det gør vi gennem trading, teknologi & data og talent. Vi er modige og tør gå forrest, og så får vi tingene gjort. Det samme forventer vi af vores talenter.

I GroupM har vi talent

Talent i GroupM kan ikke sættes på formel. Vi har ikke én skabelon for, hvordan et talent ser ud – det er vores forretning alt for kompleks til. Når vi rekrutterer i GroupM, gør vi det ikke kun baseret på faglige kompetencer. De kompetencer, der er vigtige i jobbet i dag, er ikke nødvendigvis de samme to år ude i fremtiden.

Talent i GroupM ser derfor meget forskelligt ud, når vi kigger på uddannelsesmæssig baggrund, erfaring og kvalifikationer. Talent i GroupM handler om at spotte og udvikle den enkeltes potentiale. Potentialet for kreativitet, innovation og samarbejde sammensmeltet med en stærk passion for data, medier og marketing.

Alt sammen med det overordnede formål at skabe fordele for vores kunder.

I GroupM arbejder vi strategisk og fokuseret med ledelse

Talent management kræver dygtige ledere. Ledelse i GroupM er strategisk og orienteret mod markedet. Vi vil se resultater, og vi vil se vores kunder lykkes. Ledelse i GroupM handler om samarbejde i en kompleks matrixorganisation, om løbende at kunne tilpasse organisationen til forretningens behov og styre mennesker gennem forandring på en god måde. Og så handler ledelse naturligvis om at sikre, at vores talenter får plads til at udvikle sig.

I GroupM udvikler vi vores talenter

Vi arbejder målrettet med træning og udvikling af vores dygtige talenter – både i starten af deres karriere, og når de sprænger rammerne i deres nuværende jobs. 

Future Stars samler alle vores unge studerende i et fagligt og socialt laboratorie, og hvert år tilbydes vores top 15 digitale seniorer et skræddersyet træningsforløb, som sikrer et højt niveau af forretningsforståelse og faglig og personlig udvikling. For blot at nævne et par eksempler. Udvikling er i vores DNA. 

I GroupM er der højt til loftet og plads til forskellighed. Vores talenter tager ansvar og har et højt engagement. De er med til at forme retningen og har stor indflydelse på vejen derhen. De motiveres af nye muligheder, og dem har vi mange af. Både i den danske organisation og i vores globale netværk. 10 % af vores rekrutteringer sker internt mellem vores forskellige bureauer, og vi sender en håndfuld danske talenter ud i vores globale netværk hvert eneste år.

Vores talenter er vores differentiator

Vi tror på, at vores talenter og dygtige ledere i en stærk organisation og kultur er vores vigtigste differentiator i markedet. Vi tror på mennesker. Og vi tror på, at det er dem, der leverer den afgørende forskel for vores kunder.

Vi tror på, at talent tiltrækker talent, og vi er stolte af at kunne sige, at vi har nogle af Danmarks dygtigste medarbejdere og ledere på en lang række specialistområder indenfor data, medier og marketing. Så uanset om du er født ind i den digitale verden, datacruncher eller analytisk mastermind, så har vi en dygtig kollega, som venter på dig.

 

Se ledige stillinger her

Vores bureauer