Q:Session #1 – Performance Marketing som livsstil

Q:SESSIONS henvender sig til beslutningstagere inden for digital markedsføring, som gerne vil holde sig opdateret på trends og opleve cases fra Danmarks mest innovative virksomheder. Hver Q-SESSION har et tema, men den overordnede røde tråd er gennemgående: Hvordan du maksimerer udbyttet af dine markedsføringskroner inden for digitale discipliner.

Dato
Tirsdag den 21. juni
Tid
14.30 til 17.00
Tilmelding senest
20. juni 2016
Tilmelding
Tilmelding her

 

Vi har lanceret et stort, nordisk performancebureau. På vores første af mange Q:Sessions, adresserer vi udfordringen ved CPA-afregning via netværk, tomme løfter om attribueret salg samt potentialet ved begavede omnichannelstrategier. Hør bl.a. hvordan KVIK gik fra otte offlinekampagner til 136 digitale strategier og øgede salget i butikkerne. Hør også hvordan Google tænker performance som en selvfinansierende research- og udviklingsstrategi i et langt, sejt ROAS træk, og hvordan det buldrer, når GroupM går i markedet med et nyt, digitalt bureau.

 

PROGRAM

14:30 Kaffe og kage

14:45 Velkommen

14:50 QUISMA: Performance er en livsstil – ikke et kanalvalg

15:15 GOOGLE: Investeringsdrevet Markedsføring

15:45 KVIK: Fra 8 offlinekampagner til 136 digitale strategier 

16:30 Afrunding og networking

17:00 Tak for i dag

 

TALERE
Lasse Clarke Storgaard, MD, Quisma Danmark

Thomas Bering, Nordic Head of Performance, Google

Jacob Tange Jessen, Digital Marketing Manager, Kvik

 

ADRESSE

GroupM

Kristen Bernikows Gade 1, 4. 

1105 København K

 

TILMELDING

ScreenHunter_999 May. 30 12.41

 

*Deltagelse er gratis. Hvis du har spørgsmål kan du kontakte Project Manager Signe Hede.

GroupM er verdens største bureaugruppe inden for marketing og kommunikation med danske kontorer i Aarhus og København. Gruppen består af MEC, MediaCom, Mediabroker, Mindshare, Maxus, Intelligence Group, Quisma og Xaxis og tæller i Danmark omkring 450 ansatte, som er blandt branchens dygtigste og mest passionerede medie-, kommunikations- og marketingspecialister. 

 

 

Vores bureauer