Q:Session #3 – Online Video : Fremtidens TV?

Q:SESSIONS henvender sig til beslutningstagere inden for digital markedsføring, som gerne vil holde sig opdaterede på trends og opleve cases fra Danmarks mest innovative virksomheder. Hver Q:SESSION har et tema, men den overordnede røde tråd er gennemgående: Hvordan du maksimerer udbyttet af dine markedsføringskroner inden for digitale discipliner.

Dato
Torsdag den 29. sep.
Tid
8.30 - 10.00
Sted
GroupM KBH
Tilmeld dig her
Senest d. 27. september

 

Quisma åbner dørene for Q:Session #3 Online Video. Fremtidens TV?, hvor der serveres dugfrisk digital inspiration og friskbrygget kaffe fra morgenstunden.

 

Online video. Fremtidens TV?

Hos GroupM oplever vi nogle af vores største succeser, når vi har mulighed for at levere vores kunders budskaber via video. Og ikke kun som branding, men som reel meromsætning.

 

Hvorfor online video?

Faktum er, at reklamegenkendelsen på TV er faldet med 30 % over de sidste 10 år. (Kilde: GroupM TV Posttest Benchmark Database) Vi tilskriver faldet øget reklamestøj, mere second screen og færre langtidsholdbare kreative universer. De ældre ser stadigt masser af TV, men de unge har i høj grad ændret deres forbrugsmønster. De unge bruger i dag mere tid på at streame end på at se flow-TV.

 

Det giver nogle konkrete udfordringer: Der skal flere Target Rating Points til at opnå samme dækning i brede målgrupper. Prisen stiger, da efterspørgslen er større end udbuddet. Vi oplever også, at flere stationer har udsolgt.

 

Men hvad så?

Video er ikke TV. Mediet er stadig lyd og billede, men fordi præmissen er digital, kan vi arbejde meget mere strategisk med data og content. Det er altså mere end bare TV, der er rykket digitalt. Det er visuel markedsføring på 1:1 niveau.

 

Bevis

Vi har med stor succes konverteret HBO Nordics TV-budget til en datadrevet online videostrategi og vil for første gang løfte sløret for, hvordan man sænker Cost per Acquisition med 76 % samtidigt med, at man hæver antal salg med +200 %.

 

PROGRAM

8:30 Kaffe og croissant

8:35 Velkommen

8:40 State of the Nation

8:50 Trends og videostrategi

9:10 Case: HBO Nordic 

9:30 Q&A og networking

10.00 Tak for i dag

 

TALERE

Johan Spangenberg, Head of Products, Xaxis

Lasse Clarke Storgaard, Head of Quisma, Denmark

Jonas Vahr, Head of Performance, Quisma Denmark

 

 

ADRESSE

GroupM Danmark

Kristen Bernikows Gade 1, 4. sal

1105 København K

 

Deltagelse er gratis. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Project Manager Signe Hede.

 

Tilmelding senest den 26. september 2016.

 

 


GroupM er verdens største bureaugruppe inden for marketing og kommunikation med danske kontorer i Aarhus og København. Gruppen består af MEC, MediaCom, Mediabroker, Mindshare, Maxus, Intelligence Group, Quisma og Xaxis og tæller i Danmark omkring 450 ansatte, som er blandt branchens dygtigste og mest passionerede medie-, kommunikations- og marketingspecialister. 

 

 

 

 

 

Vores bureauer