Q:Session #2 – Fremtidens SEO

Q:SESSIONS henvender sig til beslutningstagere inden for digital markedsføring, som gerne vil holde sig opdateret på trends og opleve cases fra Danmarks mest innovative virksomheder. Hver Q:SESSION har et tema, men den overordnede røde tråd er gennemgående: Hvordan du maksimerer udbyttet af dine markedsføringskroner inden for digitale discipliner.

Dato
Tirsdag den 30. august
Tid
8.30 - 10.00
Sted
GroupM KBH
Tilmeld dig her
Senest d. 26. august

 

Kom til croissant og kaffe hos Quisma og få indspark og inspiration til flere af SEO-disciplinens trends og fremtidsaspekter. I denne Q:Session tages følgende emner under luppen:

 

  • Fremtidens SEO: Nye værktøjer – og databerigelse
  • SEO er ikke længere en isoleret disciplin: Sådan arbejder du holistisk med owned media
  • Bloggersamarbejder: Sådan rates bloggeres værdi og kommercielle potentiale 

 

Grundlæggende handler søgemaskineoptimering (SEO) som bekendt om at optimere vores synlighed over for vores kunder i Google. En begavet SEO-strategi resulterer i: Mere trafik. Flere kunder. Større bundlinje.

 

Med afsæt i strategiske værktøjer drøftes SEO-disciplinens trends og fremtidige potentiale således med databerigelse samt ved integration af mediekanaler. Med ny teknologi og med udgangspunkt i cases vises der endvidere, hvordan vi via content, social og trafik har ratet værdien af en række bloggersamarbejder.

 

Vi byder velkommen til et spændende morgenmadsseminar, som med andre ord viser, hvordan en nytænkende SEO-strategi kan løfte dit markedspotentiale.

 

 

PROGRAM

8:30 Kaffe og croissant

8:35 Velkommen

8:40 SEO – Nye værktøjer og databerigelse

9:00 Sådan arbejder du holistisk med owned media

9:25 Rating af bloggere i kommercielt øjemed 

9:50 Afrunding og networking

10.00 Tak for i dag

 

TALER
Christian Højbo Møller, Senior SEO Specialist, GroupM Connect.

 

ADRESSE

GroupM Danmark

Kristen Bernikows Gade 1, 4. sal

1105 København K

 

 *Deltagelse er gratis. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Project Manager Signe Hede.

 

GroupM er verdens største bureaugruppe inden for marketing og kommunikation med danske kontorer i Aarhus og København. Gruppen består af MEC, MediaCom, Mediabroker, Mindshare, Maxus, Intelligence Group, Quisma og Xaxis og tæller i Danmark omkring 450 ansatte, som er blandt branchens dygtigste og mest passionerede medie-, kommunikations- og marketingspecialister. 

 

Vores bureauer