Praktik i København

Praktik i GroupM er for dig, der gerne vil arbejde inden for marketing, medier og kommunikation. Det er din mulighed for at afprøve teori i praksis og hos os er du sikret muligheden for at opbygge og udvikle dine kompetencer i Danmarks største bureaugruppe.

Her kickstarter du din karriere med fokus på at dyggtiggøre dig inden for et specilistområde, og så får du muligheden for at skabe et stærkt netværk i en spændende branche, hvor du hver dag arbejder sammen med og bliver inspireret af branchens skarpeste hjerner.

Vores praktikprogram er en investering i at udvikle nye digitale talenter, og derfor er vi også stolte over, at der er flere af vores ledere, som i sin tid er startet som praktikanter.

Praktikpladser i GroupM og bureauerne

Er der ikke en stilling der passer til dine drømme? Eller vil du søge flere stillinger? – Så ansøg her

(Skriv hvilke stillinger du ønsker at søge, hvis du søger flere)

Wavemaker

WaveMaker er en fusion af MEC og Maxus. Wavemaker arbejder med kunderejsen som omdrejningspunkt. Ved at udnytte den enorme datamængde fra GroupM’s [m]Platform og tilføre kreativt talent, ændrer vi os fra traditionelt mediebureau til medie-, content og teknologibureau. 

 

Vi har endnu ikke fået de præcise stillingsopslag på plads til efteråret 2019 – men du skal være velkommen til at søge uopfordret allerede nu her!

Quisma

Quisma er GroupM’s nordiske performance-bureau. Data er kernen i alt hvad vi gør, og så er vi din digitale samarbejdspartner. Vi er at finde i hele Norden og samlet er vi mere end 200 digitale specialister i datadrevet og integreret performance. Vores specialistkompetencer er både strategiske, analytiske og tekniske. Det gør os i stand til at skræddersy løsninger, der passer perfekt til den enkelte virksomheds behov. Her på siden kan du lære os bedre at kende.

 

Talentfulde praktikanter – Ansøg her

 

Flip Studio

Flip Studio er et customer experience bureau. Vi kombinerer indsigt, design og teknologi for at skabe den næste generation af kundeoplevelser.

 

Vi har endnu ikke fået de præcise stillingsopslag på plads til efteråret 2019 – men du skal være velkommen til at søge uopfordret allerede nu her!

 

m/SIX

m/SIX er fremtidens mediabureau, hvor data, teknologi og audiences er omdrejningspunktet for alt hvad vi gør. Vores indsigter og strategiske anbefalinger, sker med afsæt i kundens data og en datadrevet audience planning tilgang.

 

 

MediaCom

MediaCom er Danmarks største medie- og kommunikationsbureau. MediaCom kalder sig et Content and Connections Agency, fordi det i den digitale virkelighed handler om at fortælle den rette historie til de rigtige mennesker via de rigtige kanaler.

 

Praktikant hos MediaCom – Ansøg her

 

Mindshare

Danmarks første integrerede medie-og kommunikationsbureau. Medierådgivning, digital innovation, forbrugerindsigt, strategi og indsigtsbaseret kreativitet i samme hus. Alt hvad man har brug for i et konstant foranderligt marked. 

 

Vi har endnu ikke fået de præcise stillingsopslag på plads til efteråret 2019 – men du skal være velkommen til at søge uopfordret allerede nu her!

 

GroupM

GroupM er Danmarks største bureaugruppe med i alt 500 ansatte. Vores ansatte er blandt branchens dygtigste og mest passionerede medie-, kommunikations- og marketingspecialister. Hvis du har lyst til at være deres nye kollega, kan du finde ledige stillinger nedenfor.

 

Digital marketing praktikant – Ansøg her

 

Vores bureauer