Oplev fremtidens teknologi på NextM – Danmarks største tech-konference

For andet år i træk kan du besøge NextM, Danmarks største tech-konference. Det er Danmarks største bureaugruppe GroupM, der danner rammerne for konferencen, som bliver afholdt i Terminalerne i Frihavnen d. 3. & 4. marts.

Hvad
NextM
Hvornår
3. & 4. marts 2016
Hvor
Terminalerne i Frihavnen

I år kan du blandt andet møde verdens mest connectede mand, Chris Dancy, manden bag de selvkørende Google-biler, Brad Templeton, vælte dig i nye teknologier som virtual reality, 3D-printning, droner, bitcoins og meget andet. På NextM connecter vi. Data med kommunikation. Social med content. Offline med online. Og det hele med hinanden. I vores Tech Garden kan du blandt andet se, hvordan omgivelserne gennem Internet of things formes efter menneskets fysiske tilstedeværelse i rummet og prøve en VR-rutsjebanetur på egen krop.  Så vil du sidde med på første række, når fremtidens teknologier bliver præsenteret, så skal du helt sikkert besøge NextM til marts.

Nyt navn – samme format

I foråret sidste år løb konferencen af stablen for første gang i Danmark. GroupM og bureauerne MediaCom, Mindshare, Mediabroker, Maxus og MEC, vil som sidste år være arrangører af konferencen, der gik under navnet What’s Next. I år kommer Danmarks største teknologikonference til at hedde NextM. Navnet er nyt, men formatet og ambitionerne er – i følge Mikkel Hagedorn, Head of Innovation i GroupM Next – det samme:

Sidste år var en kæmpe succes for GroupM og bureauerne. En succes vi ønsker at gentage. I år er vores ambitioner i endnu højere grad at skabe en unik ramme for innovation inden for marketing og teknologi og på en inspirerende måde at anskue marketing fra en ny vinkel. Alle brancher står over for en fremtidig disruption. For os handler det om selv at lave den disruption og være på forkant. Det er det NextM handler om.  Reklamer skal nemlig være noget man klapper af.

Et slaraffenland for tech-folk

Igen i år kan man glæde sig til at opleve storslåede talere på den store hovedscene, heriblandt Brad Templeton og Chris Dancy. To mænd med kultstatus i den teknologiske verden. Bliver du træt af at sidde ned, kan du slentre rundt i Tech Garden og opleve de nyeste teknologier og trends eller tage et pusterum ved break out scenerne, der byder på masser af inspirerende indslag – alle sammen med fokus på digital, data, teknologi.

Vores bureauer