Markedsleder

Vores unikke sammensætning af talenter i kombination med størrelsen af vores forretning gør os i stand til at tilbyde vores kunder de mest fordelagtige aftaler under den højeste grad af transparens.

We Are GroupM. Together!

I GroupM kommer vi alle med forskellige baggrunde, med forskellige kulturer og med forskellige styrker. Vi er stolte af hver eneste af vores særlige medarbejder. Vi ved, det gør os unikke, som bureau og som den gruppe, vi er en del af.

Vi er vilde med marketing og kommunikation – især når det skaber god forretning for vores kunder.

Vi befinder os i en tid, hvor der kun er plads til en nummer 1 og en nummer 2. Samlet er vi de største, og så kan vi være nummer 1! Det giver os styrke til at investere og udvikle for hele tiden at skubbe til eksisterende grænser og blive bedre. Det gør os til mediernes vigtigste partner. Og det giver vores kunder en helt særlig fordel, som de ikke får andre steder.

Vi jagter udvikling

Vi tilstræber, at vi hver eneste dag  bliver en lille smule mere effektive, en lille smule klogere. At udvikle teknologi, som leverer de bedste budskaber mest præcist, så vores kunder altid klarer sig bedre end deres konkurrenter. Alt det har vi til fælles. Og alligevel er vi forskellige på tværs af bureaugruppen. Vi sætter pris på at være forskellige OG arbejde sammen. For sammen bliver vi EN. Og vores konkurrenter? De er velkomne til at jagte os. Vi jagter udvikling.

Vores bureauer