Ledige Stillinger

GroupM er Danmarks største bureaugruppe med i alt 500 ansatte. Vores ansatte er blandt branchens dygtigste og mest passionerede medie-, kommunikations- og marketingspecialister. Hvis du har lyst til at være deres nye kollega, kan du finde ledige stillinger nedenfor.

UDVIKLINGSSTILLING TIL AMBITØS STRATEGISK MARKETINGTALENT
Wavemaker i København søger en kollega, som skal være med til at forme og videreføre vores arbejde med forretningsudvikling.
Afdeling: Wavemaker | Indrykket d. 19. 04. 2021
Se mere her
Kreativt Powerteam
Vi leder efter et kreativt team. Så simpelt kan det siges. Et hold kreative der både er moderne tænkende platforms-uafhængige konceptmagere, men også skolet i de mere klassiske reklamediscipliner - med masser af ambitioner og gåpåmod på både små og store opgaver.
Afdeling: MediaCom | Indrykket d. 16. 04. 2021
Se mere her
Data forretningskonsulent
Har du lyst til både at arbejde og rådgive om data, med fokus på data modellering, automatisering og udvikling af Apps? Er du kommerciel orienteret konsulent med data proces forståelse, som vil være bindeleddet mellem data og marketingindustrien? Så vil vi meget gerne høre fra dig!
Afdeling: Business Science | Indrykket d.
Se mere her
Junior BI Konsulent – studentermedhjælper
Har du lyst til både at arbejde med og rådgive om Data visualisering, Data Science & Data engineering, samt klassisk BI for nogen af verdens største Brands? Og vil du være med til at være et bindeled mellem data og marketingindustrien? Så vil vi meget gerne høre fra dig.
Afdeling: Business Science | Indrykket d.
Se mere her
Teamleder til Accounts Payable & Receivable
Synes du det spændende at arbejde med data og processer, og optimere en travl dagligdag for dig og dine kolleger, og kan du komme med gode input til effektivisering og være med i en konstant udvikling? Så kan du være den teamleder vi søger til vores Accounts Payable & Receivable team.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 07. 04. 2021
Se mere her
Financial Controller
Vær med til at sætte dit præg på vores Financial Controlling Team. Dette både i kraft af din solide regnskabsmæssige baggrund samt din passion for at skabe værdi for vores forretning.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 30. 03. 2021
Se mere her
HTML- og CSS-kyndig studentermedhjælper
Er du en digital tryllekunstner med et ønske om et studiejob, der giver gode karrieremuligheder? Så er GroupM måske en mulighed for dig.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 29. 03. 2021
Se mere her
Senior PR-Business Partner
Mindshare kommer til at lave alt det, du kender, fra dit PR -, Reklame — og Mediebureau til sammen. Forhåbentligt bare på en helt anderledes måde. Ambitionen er at komme fra potentiale til løsning hurtigere, kunne bevæge os på tværs af siloer helt frit og gøre op med skellet mellem bureau og kunde. Men vi har brug for dig, for at det kan lykkes.
Afdeling: Mindshare | Indrykket d. 19. 03. 2021
Se mere her
Business Operations Administrator
Vi søger lige nu en Business Operations Administrator til at varetage en bred vifte af opgaver på tværs af Wavemaker Danmark, Wavemaker Global og GroupM.
Afdeling: Wavemaker | Indrykket d.
Se mere her
Creative Content Creator praktikant – efterår 2021 – København
Vi leder efter dig, der har en kreativ hjerne og de tekniske skills til at få et projekt i hus fra idéstadie til en håndgribelig løsning. Måske er det endda din egen stærke idé, du får lov at sole dig i rosen for? Du vil blive holdt i hånden alt det, du orker, og får et godt indblik i beskidte tricks fra vores senior creators. 
Afdeling: Wavemaker | Indrykket d. 15. 03. 2021
Se mere her
Content Grafisk praktikant – efterår 2021 – København
Vi leder efter dig, der har Adobe-hænderne ordentligt skruet på, og din ægte ven i nøden hedder pencil tool til mellemnavn. Du bliver briefet på en grafisk opgave og skal vise dit kreative take på en løsning. Du bliver holdt i hånden alt det, du orker, og får de bedste og beskidte tricks fra vores senior grafikere.
Afdeling: Wavemaker | Indrykket d.
Se mere her
Praktikantstilling: Event Project Manager – efterår 2021 – København
Som Event Project Manager vil du hjælpe med at researche, planlægge og eksekvere store som små events for mange forskellige kunder. Hos Wavemaker vil du lære om de professionelle ingredienser, der skal til for at skabe et event for nogle af landets største brands.
Afdeling: Wavemaker | Indrykket d.
Se mere her
Social Media & Influencer Intern – efterår 2021 – København
Vil du gerne have Facebook-opdateringer på rygraden, kende de ædle trin til at aflede en shitstorm på SoMe eller bare have fingrene godt ned i det praktiske arbejde og lære, hvordan livet er på et content-bureau? Så bliv en del af Wavemakers social-team i din praktik.
Afdeling: Wavemaker | Indrykket d.
Se mere her
Influencer praktikant – efterår 2021 – København
Vores influencer-afdeling har vokseværk, og hos os vil du være med i alle stadier af at lede en influent-kampagne.
Afdeling: Wavemaker | Indrykket d.
Se mere her
HTML- og CSS-kyndig praktikant – efterår 2021 – København
Er du en digital tryllekunstner med et ønske om et seriøst praktikophold, der giver gode karrieremuligheder? Så er GroupM måske en mulighed for dig.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 10. 03. 2021
Se mere her
Data-minded content-praktikant – efterår 2021 – København
Har du ambitioner om et seriøst praktikophold med gode karrieremuligheder, hvor du kan være med til at definere retningen inden for digital marketing? Så er GroupM måske en mulighed for dig.
Afdeling: GroupM | Indrykket d.
Se mere her
SEM praktikanter – efterår 2021 – København
Har du ambitioner om et seriøst praktikophold med gode karrieremuligheder, hvor du kan være med til at definere retningen inden for digital marketing? Så er GroupM måske en mulighed for dig. Vi søger talenter, som vil være med til at opbygge, udvikle og implementere spændende ting sammen med dygtige, passionerede mennesker på tværs af huset.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 04. 03. 2021
Se mere her
Praktikpladser i GroupM og bureauerne
Synes du GroupM lyder som en spændende virksomhed at arbejde i? Skal du i praktik i løbet af din uddannelse, og vil du gerne investere denne praktik i at udvikle dine faglige kompetencer og sætte dit præg i en virksomhed? Så tilbyder GroupM og tilhørerende bureauer en række praktikpladser to gange årligt. Hvis du er i tvivl om hvilken praktikplads du er på udkig efter, så søg i denne pulje…
Afdeling: GroupM | Indrykket d.
Se mere her
Paid Social Praktikant
Har du flair for digital marketing og sociale medier? Drømmer du om en hverdag i en livlig og pulserende bureaubranche? Og kunne du tænke dig at få specialiserede kompetencer indenfor strategi, opsætning og eksekvering af digitale kampagner på tværs af sociale mediekanaler? Så har vi praktikpladsen til dig!
Afdeling: GroupM | Indrykket d.
Se mere her
Digital Account Manager
Vi er et team af passionerede, digitale mennesker, som elsker at udfordre det traditionelle, og konsekvent afsøger nye muligheder og retninger inden for den digitale verden.
Afdeling: Mindshare | Indrykket d. 03. 03. 2021
Se mere her
SEO- og Content-praktikanter – efteråret 2021 – København
Har du ambitioner om et seriøst praktikophold med gode karrieremuligheder, hvor du kan være med til at definere retningen inden for digital marketing? Så er GroupM måske en mulighed for dig. Vi søger talenter, der har en lyst til at opbygge og udvikle egne digitale kompetencer og arbejde tæt sammen med dygtige, passionerede specialister.
Afdeling: QUISMA | Indrykket d. 23. 02. 2021
Se mere her
Audio & Video praktikant – efterår 2021 – København
Har du ambitioner om et seriøst praktikophold med gode karrieremuligheder, hvor du kan være med til at definere retningen inden for Audio & Video? Så er GroupM måske en mulighed for dig. Vi søger talenter, som vil være med til at opbygge og udvikle spændende ting sammen med dygtige, passionerede mennesker.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 19. 02. 2021
Se mere her
Praktikant til influencer marketing og sociale medier – efterår 2021 – København
Vil du prøve kræfter med influencer marketing og sociale medier? Har du en naturlig interesse for sociale medier og kender til de største danske influencers? Og brænder du efter at afprøve dine teoretiske færdigheder fra studiet i praksis på et medie- og kommunikationsbureau i rivende udvikling? Så bør du overveje et praktikforløb hos Mindshare.
Afdeling: Mindshare | Indrykket d.
Se mere her
Digitale markedsføringspraktikanter – efterår 2021 – Aarhus
Har du ambitioner om et seriøst praktikophold med gode karrieremuligheder, hvor du kan være med til at definere retningen inden for digital marketing? Så er GroupM måske en mulighed for dig. Vi søger talenter inden for SEO, Paid Social, Paid Search og Programmatic, som vil være med til at opbygge og udvikle spændende ting sammen med dygtige, passionerede mennesker.
Afdeling: GroupM | Indrykket d.
Se mere her
SEO-praktikanter – efteråret 2021 – Aarhus
Har du ambitioner om et seriøst praktikophold med gode karrieremuligheder, hvor du kan være med til at definere retningen inden for digital marketing? Så er GroupM måske en mulighed for dig. Vi søger talenter, som vil være med til at opbygge og udvikle spændende ting sammen med dygtige, passionerede mennesker.
Afdeling: GroupM | Indrykket d.
Se mere her
Programmatic praktikanter – efteråret 2021 – Aarhus
Har du ambitioner om et seriøst praktikophold med gode karrieremuligheder, hvor du kan være med til at definere retningen inden for digital marketing? Så er GroupM måske en mulighed for dig. Vi søger talenter, som vil være med til at opbygge og udvikle spændende ting sammen med dygtige, passionerede mennesker.
Afdeling: GroupM | Indrykket d.
Se mere her
Paid Social praktikanter – efteråret 2021 – Aarhus
Har du ambitioner om et seriøst praktikophold med gode karrieremuligheder, hvor du kan være med til at definere retningen inden for digital marketing? Så er GroupM måske en mulighed for dig. Vi søger talenter, som vil være med til at opbygge og udvikle spændende ting sammen med dygtige, passionerede mennesker.
Afdeling: GroupM | Indrykket d.
Se mere her
SEM praktikanter, Aarhus
Har du ambitioner om et seriøst praktikophold med gode karrieremuligheder, hvor du kan være med til at definere retningen inden for digital marketing? Så er GroupM måske en mulighed for dig. Vi søger talenter, som vil være med til at opbygge og udvikle spændende ting sammen med dygtige, passionerede mennesker.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 18. 02. 2021
Se mere her
Wavemaker søger Brand Ambassadors
Er du vild med at eksekvere unikke oplevelser?
Afdeling: Wavemaker | Indrykket d. 15. 01. 2021
Se mere her
Søg uopfordret i GroupM (Århus)
I GroupM er vi altid på udkig efter nye talenter – vil du være med til at gøre en forskel sammen med Danmarks største mediebureaugruppe? Så er det måske dig vi er på udkig efter.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 23. 05. 2020
Se mere her
Søg uopfordret i GroupM (København)
I GroupM er vi altid på udkig efter nye talenter – vil du være med til at gøre en forskel sammen med Danmarks største mediebureaugruppe? Så er det måske dig vi er på udkig efter.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 13. 05. 2020
Se mere her
Apply unsolicited in GroupM (Copenhagen)
In GroupM, we are always looking for new talents - will you help to make a difference in Denmark's largest media agency group? Then maybe you're the one we're looking for.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 10. 05. 2020
Se mere her
MediaCom søger praktikanter
Vi yder den stærkeste strategiske medierådgivning for nogle af Danmark og Nordens største virksomheder på alle medieplatforme. Vi er over 100 specialister ansat i hjertet af København og Aarhus. Vil du være med på holdet?
Afdeling: MediaCom | Indrykket d. 05. 03. 2019
Se mere her
Vores bureauer