Ledige Stillinger

GroupM er Danmarks største mediabureaugruppe med i alt 450 ansatte. Vores ansatte er blandt branchens dygtigste og mest passionerede medie-, kommunikations- og marketingspecialister. Hvis du har lyst til at være deres nye kollega, kan du finde ledige stillinger nedenfor.

Kontaktchef til Data Intelligence
Hvis du trives med komplekse problemstillinger og kan omsætte analytiske resultater til konkrete løsninger og anbefalinger, så tilbyder vi en stilling som kontaktchef, hvor nøgleordene er innovation, selvstændighed og faglig stolthed.
Afdeling: Data Intelligence | Indrykket d. 22. 03. 2017
Se mere her
Vil du være Research Assistant i MediaCom?
Stillingen som Research Assistant er på ca. 15-20 timer ugentligt på vores kontor i Antonigade i centrum af København.
Afdeling: MediaCom | Indrykket d. 15. 03. 2017
Se mere her
MEC søger VNP (Broadcast) Director
Video og programmatic buying vil ændre måden vi planlægger og køber TV/Video på de næste år. Vi leder efter den person, som kan drive den udvikling for MEC og vores kunder. Målet er at sikre vi får det bedste TV produkt, der findes i dag, mens vi gør os klar til den nære fremtid.
Afdeling: MEC | Indrykket d. 08. 03. 2017
Se mere her
Maxus søger 2 praktikanter til vores kreative afdeling
Maxus er en af mediebranchens stærkeste på strategisk, analytisk og digital rådgivning, og vi bestræber os hele tiden på at bevare denne position. Til dette har vi brug for de største talenter og derfor søger vi lige nu 2 spirende praktikanter til vores Maxus Maker team
Afdeling: Maxus | Indrykket d. 02. 03. 2017
Se mere her
Mindshare søger Business Planning Manager
Kunne du tænke dig at beskæftige dig med analyser og strategier omkring forbrugere, medier og kommunikation? Trives du med selvstændigt at styre udviklingsprojekter og ville du være fortrolig med at indgå dialog og rådgive vores kunder og deres forretning? Så er det måske dig vi leder efter?
Afdeling: Mindshare | Indrykket d. 01. 03. 2017
Se mere her
Maxus søger en ambitiøs Research Consultant
Har du erfaring med analyse og forbrugerindsigt? Bliver du motiveret af, at omsætte analyseindsigter til strategisk og operationel sparring med kunden? Vil du sammen med resten af analyse- og strategiafdelingen vil være med til, at videreudvikle vores forretning nationalt og Nordisk? Så er du måske vores kommende Research Consultant.
Afdeling: Maxus | Indrykket d. 24. 02. 2017
Se mere her
Maxus søger 3 talentfulde praktikanter til efteråret 2017
Maxus er en af mediebranchens stærkeste på strategisk, analytisk og digital rådgivning, og vi bestræber os hele tiden på at bevare denne position. Til dette har vi brug for de største talenter og derfor søger vi lige nu 3 spirende praktikanter til vores client team, research & strategi team og vores digitale team
Afdeling: Maxus | Indrykket d. 23. 02. 2017
Se mere her
Kommunikationspraktikant til GroupM
Vi søger en praktikant med kreativ sans til kommunikationsteamet. Du kommer kort fortalt til at arbejde med både intern og ekstern kommunikation i en stor og kompleks matrixorganisation. Gennem din praktik vil du få indgående kendskab til vores forretning, det digitale medielandskab og lidt til.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 16. 02. 2017
Se mere her
MediaCom søger Client Service Director til vores kontor i København
Som Client Service Director vil du fungere som teamchef i ét af vores teams i Client afdelingen i København. Afdelingen er ansvarlig for en portefølje af kunder, der omfatter en række af Danmarks, Nordens og Europas stærkeste og mest synlige brands, og skal sikre den overordnede rådgivning og udvikling af kunderne. Du vil personligt være kundeansvarlig for nogle af de vigtigste kunder hos MediaCom
Afdeling: MediaCom | Indrykket d.
Se mere her
PRAKTIKANT MED INTERESSE FOR DET DIGITALE MEDIELANDSKAB SØGES TIL FØRENDE MEDIEBUREAU I HJERTET AF KØBENHAVN
Har du talent for marketing, god forståelse for tal og brænder du for digital kommunikation, så er du måske vores kommende praktikant i onlineteamet hos MEC
Afdeling: MEC | Indrykket d. 15. 02. 2017
Se mere her
GroupM søger praktikant til Marketing Technology
Som GroupM’s praktikant i afdelingen for Marketing Technology skal du kunne gå analytisk til værks, være passioneret omkring teknologi og digital data. Du kommer til at arbejde med de nyeste teknologier inden for digital markedsføring, og du vil blive en del af et passioneret team med stor arbejdsglæde.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 10. 02. 2017
Se mere her
Vil du være praktikant hos Danmarks største bureaugruppe?
GroupM søger lige nu praktikanter til vores digitale marketing aktiviteter. Vi består af branchens allerdygtigste specialister inden for datadrevet markedsføring, og vi kan tilbyde dig praktik på en arbejdsplads, der er drevet af entreprenørånd, teknologi/data og arbejdsglæde.
Afdeling: GroupM | Indrykket d.
Se mere her
Projektkoordinator søges til Danmarks største Digitale Performancebureau
GroupMs performancebureau Quisma søger en projektkoordinator, som motiveres af at være med til at udvikle markedets mest effektfulde digitale kampagner, og opbygge et stærkt brand i Danmark. Vil du være en del af en fremsynet organisation med skyhøje ambitioner og plads til at innovere? Er du en troværdig og en stærk formidler, som brænder for digital marketing? Så er du garanteret vores nye projektkoordinator.
Afdeling: QUISMA | Indrykket d. 09. 02. 2017
Se mere her
DIGITAL DIRECTOR SØGES TIL FØRENDE MEDIEBUREAU i AARHUS
MediaCom søger en erfaren senior profil til at drive og udvikle vores digitale forretning i Aarhus, som vækster markant. Vi hjælper virksomheder med at navigere i et komplekst og dynamisk medielandskab og søger derfor en profil med bred forretningsforståelse og stor indsigt inden for digital markedsføring, data og teknologi.
Afdeling: MediaCom | Indrykket d. 08. 02. 2017
Se mere her
GroupM Aarhus søger praktikant til Programmatic
Har du ambitioner om en seriøs praktikplads med gode karrieremuligheder, hvor du kan være med til at definere retningen indenfor datadrevet marketing? Så er GroupM Aarhus måske en mulighed for dig. Vi søger talenter, som vil være med til at bygge store ting sammen med spændende mennesker.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 01. 02. 2017
Se mere her
GroupM Aarhus søger Search Praktikant
Har du ambitioner om en seriøs praktikplads med gode karrieremuligheder, hvor du kan være med til at definere retningen indenfor datadrevet marketing? Så er GroupM Aarhus måske en mulighed for dig. Vi søger talenter, som vil være med til at bygge store ting sammen med spændende mennesker.
Afdeling: GroupM | Indrykket d.
Se mere her
Er du vores næste Research Assistant?
MEC søger ny Research Assistant til at blive en del af vores succesfulde analyseteam.
Afdeling: MEC | Indrykket d. 26. 01. 2017
Se mere her
MediaCom søger praktikanter med start i august 2017
Vi yder den stærkeste strategiske medierådgivning for nogle af landets største kunder på alle medieplatforme. Vil du være med på holdet?
Afdeling: MediaCom | Indrykket d. 13. 01. 2017
Se mere her
GroupM søger Search Lead
GroupM søger en Search Lead til at drive den faglige udvikling på tværs af vores bureaugruppe. Bliv en del af GroupM - verdens største bureaugruppe - og driv udviklingen inden for teknologi- og datadrevet marketing
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 06. 10. 2016
Se mere her
Ambitiøs og udadvendt praktikant med interesse for online marketing søges til førende mediebureau!
Har du talent for online markedsføring, og brænder du for medier og digitale kommunikationsmuligheder, så er du måske den kommende praktikant til vores friske online team, MEC Interaction, i hjertet af København
Afdeling: MEC | Indrykket d. 30. 09. 2016
Se mere her
Vores bureauer