Ledige Stillinger

GroupM er Danmarks største bureaugruppe med i alt 500 ansatte. Vores ansatte er blandt branchens dygtigste og mest passionerede medie-, kommunikations- og marketingspecialister. Hvis du har lyst til at være deres nye kollega, kan du finde ledige stillinger nedenfor.

Mindshare søger praktikant til PR og sociale medier
Vil du løfte dine faglige kompetencer som praktikant inden for PR og sociale medier? Brænder du efter at afprøve dine teoretiske færdigheder i praksis på et medie- og kommunikationsbureau i rivende udvikling? Og vil du mere end blot servere kaffe, men faktisk blive udfordret med ægte kommunikationsopgaver og sparre med nogle af branchens skarpeste hjerner? Så bør du overveje et praktikforløb hos Mindshare.
Afdeling: Mindshare | Indrykket d. 02. 11. 2020
Se mere her
Mindshare søger praktikant til influencer marketing og sociale medier
Vil du prøve kræfter med influencer marketing og sociale medier? Har du en naturlig interesse for sociale medier og kender til de største danske influencers? Og brænder du efter at afprøve dine teoretiske færdigheder fra studiet i praksis på et medie- og kommunikationsbureau i rivende udvikling? Så bør du overveje et praktikforløb hos Mindshare.
Afdeling: Mindshare | Indrykket d.
Se mere her
Projektleder til MediaCom Beyond Advertising
MediaCom Beyond Advertising (MBA) søger en dygtig og engageret projektleder til vores afdeling for involverende, brandopbyggende og kreative aktiviteter.
Afdeling: MediaCom | Indrykket d. 30. 10. 2020
Se mere her
GroupM | søger SEM praktikanter til foråret 2021
Har du ambitioner om et seriøst praktikophold med gode karrieremuligheder, hvor du kan være med til at definere retningen inden for digital marketing? Så er GroupM måske en mulighed for dig. Vi søger talenter, som vil være med til at opbygge, udvikle og implementere spændende ting sammen med dygtige, passionerede mennesker på tværs af huset.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 28. 10. 2020
Se mere her
GroupM | søger Paid Social praktikanter til foråret 2021 – København
Har du ambitioner om et seriøst praktikophold med gode karrieremuligheder, hvor du kan være med til at definere retningen inden for digital marketing? Så er GroupM måske en mulighed for dig. Vi søger talenter, som vil være med til at opbygge og udvikle spændende ting sammen med dygtige, passionerede mennesker.
Afdeling: GroupM | Indrykket d.
Se mere her
GroupM | søger RPA developer praktikanter til foråret 2021 – København
Har du ambitioner om et seriøst praktikophold med gode karrieremuligheder, hvor du kan være med til at skabe et fremtidssikret RPA setup? Så er GroupM måske en mulighed for dig. Vi søger talenter, som vil være en del af vores Robotic Process Automation setup som dedikerede og ansvarsfulde udviklere.
Afdeling: GroupM | Indrykket d.
Se mere her
SOCIAL MEDIA OG INFLUENCER PRAKTIKANT
ELSKER DINE FINGRE AT SCROLLE PÅ SOCIAL, OG SITRER DE VED KOMMAFEJL?
Afdeling: Wavemaker | Indrykket d. 27. 10. 2020
Se mere her
GRAFISK PRAKTIKANT HOS WAVEMAKER
KAN DU OMDANNE DIN SIDSTE FAMILIEFROKOST TIL ET MEME?
Afdeling: Wavemaker | Indrykket d.
Se mere her
Praktikant: EVENT PROJECT MANAGER
Wavemaker søger praktikant til foråret 2021
Afdeling: Wavemaker | Indrykket d.
Se mere her
GroupM søger Assistant Broadcast Planner
(Studentermedhjælper ca.15 timer ugentlig)
Afdeling: GroupM | Indrykket d.
Se mere her
Wavemaker søger Research Assistant
Ambitiøs studerende søges til Wavemakers analyseafdeling; Analytics and Insight (A&I).
Afdeling: Wavemaker | Indrykket d.
Se mere her
GroupM søger SEO-specialist
Kunne du tænke dig at arbejde med SEO sammen med nogle af Danmarks stærkeste SEO-profiler? At have ansvaret for SEO hos nogle af de største danske (og udenlandske) virksomheder? I GroupM søger vi en ekstra SEO-specialist til vores Aarhus-kontor. Så hvis du brænder for digital markedsføring, og især søgemaskineoptimering, er det måske dig? Hos os får du muligheden for at videreudvikle din karriere inden for SEO og dygtiggøre dig på et nyt og langt højere niveau.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 19. 10. 2020
Se mere her
Lønbogholder til GroupM Finance
Vi søger en selvstændig lønbogholder til vores Payroll team. Sammen med en kollega får du ansvaret for at håndtere lønninger for 6 juridiske selskaber fordelt på vores kontorer i København og Århus.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 23. 07. 2020
Se mere her
Søg uopfordret i GroupM (Århus)
I GroupM er vi altid på udkig efter nye talenter – vil du være med til at gøre en forskel sammen med Danmarks største mediebureaugruppe? Så er det måske dig vi er på udkig efter.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 23. 05. 2020
Se mere her
Søg uopfordret i GroupM (København)
I GroupM er vi altid på udkig efter nye talenter – vil du være med til at gøre en forskel sammen med Danmarks største mediebureaugruppe? Så er det måske dig vi er på udkig efter.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 13. 05. 2020
Se mere her
Apply unsolicited in GroupM (Copenhagen)
In GroupM, we are always looking for new talents - will you help to make a difference in Denmark's largest media agency group? Then maybe you're the one we're looking for.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 10. 05. 2020
Se mere her
Wavemaker søger Brand Ambassadors
Er du vild med at eksekvere unikke oplevelser?
Afdeling: Wavemaker | Indrykket d. 15. 10. 2019
Se mere her
Praktikpladser i GroupM og bureauerne
Synes du GroupM lyder som en spændende virksomhed at arbejde i? Skal du i praktik i løbet af din uddannelse, og vil du gerne investere denne praktik i at udvikle dine faglige kompetencer og sætte dit præg i en virksomhed? Så tilbyder GroupM og tilhørerende bureauer en række praktikpladser to gange årligt. Hvis du er i tvivl om hvilken praktikplads du er på udkig efter, så søg i denne pulje…
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 05. 03. 2019
Se mere her
MediaCom søger praktikanter
Vi yder den stærkeste strategiske medierådgivning for nogle af Danmark og Nordens største virksomheder på alle medieplatforme. Vi er over 100 specialister ansat i hjertet af København og Aarhus. Vil du være med på holdet?
Afdeling: MediaCom | Indrykket d.
Se mere her
GroupM søger praktikanter som vil specialisere sig indenfor digital marketing
GroupM søger lige nu praktikanter med forskellige faglige baggrunde til vores kontor i København. Om du er datacruncher, sprogekvilibrist, analytisk mastermind eller en stærk visuel kommunikator, så er der helt sikkert plads til dig i vores team.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 01. 03. 2019
Se mere her
Vores bureauer