Ledige Stillinger

GroupM er Danmarks største bureaugruppe med i alt 500 ansatte. Vores ansatte er blandt branchens dygtigste og mest passionerede medie-, kommunikations- og marketingspecialister. Hvis du har lyst til at være deres nye kollega, kan du finde ledige stillinger nedenfor.

Mindshare søger Digital Marketingkoordinator til intern markedsføring
Mindshare søger en erfaren marketingkoordinator til vores interne kommunikation- og marketingafdeling. Du skal evne at have den daglige kontakt til en række af kolleger, udarbejde marketing- og kommunikationsopgaver samt styre projekter i Mindshare.
Afdeling: Mindshare | Indrykket d. 23. 04. 2018
Se mere her
GroupM søger Kommunikationsansvarlig
Vi leder efter en innovativ, digital kommunikatør som forstår at læse organisationens behov og respondere med relevant kommunikation, som skaber effekt og resultater.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 20. 04. 2018
Se mere her
GroupM søger en talentfuld digital Native Specialist
Er du passioneret for at skabe resultater på baggrund af data, analyser og tests? Er du god til at skrive tekster, og har du en stærk forståelse for digital markedsføring? Så er det måske dig vi leder efter? Vi søger lige nu en medarbejder til et barselsvikariat.
Afdeling: GroupM | Indrykket d.
Se mere her
Mindshare søger erfaren kommunikationsrådgiver
I Mindshares kommunikations- og branding afdeling har vi travlt. Derfor søger vi nu en struktureret og erfaren kommunikationsrådgiver, der kan løse kundernes udfordringer og skabe en tryg atmosfære for leverancen.
Afdeling: Mindshare | Indrykket d. 13. 04. 2018
Se mere her
m/SIX søger Audience Data Director
Er du vores nye Audience Data Director og vil du være med til at udvikle og drifte branchens mest avancerede Business Intelligence løsninger? Hos os kommer du på forkant med datadrevet marketing, bliver bindeleddet mellem Business Intelligence og marketing funktionen, og bliver en vigtig del i den fremadrettede udvikling af vores bureau.
Afdeling: m/SIX | Indrykket d.
Se mere her
GroupM søger Head of [m]Platform Services til Mindshare
Danmarks største bureaugruppe søger en ny leder til et team, der er med til at definere moderne marketing. Mediebureauerne er i rivende udvikling og hvis du har lysten og modet til at drive den digitale transformation, har vi en interessant stilling til dig.
Afdeling: [m]PLATFORM Services | Indrykket d.
Se mere her
GroupM søger digitale innovatører (kandidatstuderende)
GroupM præsenterer en unik jobmulighed, der er starten på en fast-track karriere, som starter allerede mens du læser på det sidste år af dit studie. Vi har designet et to-årigt program, der er skræddersyet til at videreudvikle den nye generation af digitale innovatører. Som [m]GRADUATE arbejder du bl.a. med dataanalyse, teknologi og indkøb af digitale medier.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 26. 03. 2018
Se mere her
Vi søger talentfulde praktikanter til Quisma
Vi definerer fremtidens digitale marketing. Vil du være med? GroupM søger lige nu 6 praktikanter med forskellige faglige baggrunde til vores kontor i København. Om du er datacruncher, sprogekvilibrist, analytisk mastermind eller en stærk visuel kommunikator, så er der helt sikkert plads til dig i vores team.
Afdeling: Quisma | Indrykket d. 09. 03. 2018
Se mere her
GroupM søger ambitiøse og talentfulde praktikanter
Vi definerer fremtidens digitale marketing. Vil du være med? GroupM søger lige nu 4 praktikanter med forskellige faglige baggrunde til vores kontor i København. Om du er datacruncher, sprogekvilibrist, analytisk mastermind eller en stærk visuel kommunikator, så er der helt sikkert plads til dig i vores team.
Afdeling: GroupM | Indrykket d.
Se mere her
GroupM Århus søger Digitale Praktikanter
Har du ambitioner om et seriøst praktikophold med gode karrieremuligheder, hvor du kan være med til at definere retningen inden for digital marketing? Så er GroupM måske en mulighed for dig. Vi søger talenter, som vil være med til at bygge spændende ting sammen med dygtige og passionerede mennesker
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 14. 02. 2018
Se mere her
MediaCom søger praktikanter
Vi yder den stærkeste strategiske medierådgivning for nogle af Danmark og Nordens største virksomheder på alle medieplatforme. Vi er over 100 specialister ansat i hjertet af København og Aarhus. Vil du være med på holdet?
Afdeling: MediaCom | Indrykket d. 12. 09. 2017
Se mere her
Vores bureauer