Ledige Stillinger

GroupM er Danmarks største bureaugruppe med i alt 500 ansatte. Vores ansatte er blandt branchens dygtigste og mest passionerede medie-, kommunikations- og marketingspecialister. Hvis du har lyst til at være deres nye kollega, kan du finde ledige stillinger nedenfor.

Senior Search Specialist – Aarhus
GroupM søger en Search Specialist, som er klar på at tage næste skridt i sin karriere. Styrk dine kompetencer, tag ansvar og kom til at gøre for forskel for nogle af Danmarks største retail kunder.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 11. 06. 2019
Se mere her
BI studentermedhjælper
Er du også passioneret for data? Sætter du også pris på at gøre op med mavefornemmelser og erstatte den med viden baseret på data? Vil du være med til at supportere et datawarehouse der samler data fra mediebranchens største spillere såsom Google, Facebook og Sizmek?
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 03. 06. 2019
Se mere her
Praktikant – Digital Campaign Manager
Bliv en del af en spændende hverdag med udfordringer og arbejdsglæde.
Afdeling: Mindshare | Indrykket d. 27. 05. 2019
Se mere her
Norwegian Copywriter & SEO Assistant
We are looking for a talented Norwegian copywriter and student assistant that wants to add digital know-how to their resume.
Afdeling: Quisma | Indrykket d. 24. 05. 2019
Se mere her
Swedish Copywriter & SEO Assistant
We are looking for a talented Swedish copywriter and student assistant that wants to add digital know-how to their resume.
Afdeling: Quisma | Indrykket d.
Se mere her
Sælger søges til ungt team på tidsbegrænset kampagne
Er du social stærk, har flair for salg, kunderådgivning og tekniske produkter?  Og vil du være en del af Wavemakers kommende team på en rullende event kampagne, for en af vores største kunder? Kampagnen starter op d. 4. juni, og kører til ultimo juni 2019. Hvis ja, så læs videre…
Afdeling: Wavemaker | Indrykket d. 23. 05. 2019
Se mere her
GroupM søger Senior Programmatic Specialist
Vil du være blandt de bedste indenfor teknologi- og datadrevet marketing?
Afdeling: [m]PLATFORM Services | Indrykket d. 20. 05. 2019
Se mere her
ER DU WAVEMAKER CONTENTS NYE GRAFISKE DESIGNER?
Vi leder efter dig, der er grafisk designer, og som har senior erfaring inden for programmering. Du kommer til at arbejde med både globale og lokale brands samt store og små kampagner
Afdeling: Wavemaker | Indrykket d.
Se mere her
Senior Search Specialist
GroupM søger talentfuld Senior Search Specialist i København Bliv en del af GroupM - verdens største bureaugruppe - og styrk dine kompetencer inden for datadrevet marketing.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 01. 05. 2019
Se mere her
Mindshare søger praktikant til PR og sociale medier
Vil du løfte dine faglige kompetencer som praktikant inden for PR og sociale medier? Brænder du efter at afprøve dine teoretiske færdigheder i praksis på et medie- og kommunikationsbureau i rivende udvikling? Og vil du mere end blot servere kaffe, men faktisk blive udfordret med ægte kommunikationsopgaver og sparre med nogle af branchens skarpeste hjerner? Så bør du overveje et praktikforløb hos Mindshare
Afdeling: Mindshare | Indrykket d. 06. 03. 2019
Se mere her
Mindshare søger praktikant til influencer marketing og sociale medier
Vil du prøve kræfter med influencer marketing og sociale medier? Har du en naturlig interesse for sociale medier og kender til de største danske influencers? Og brænder du efter at afprøve dine teoretiske færdigheder fra studiet i praksis på et medie- og kommunikationsbureau i rivende udvikling? Så bør du overveje et praktikforløb hos Mindshare.
Afdeling: Mindshare | Indrykket d.
Se mere her
Wavemaker søger fremtidens Marketing Manager – er det DIG?
Som marketingpraktikant tilknyttes du et kundeteam i Wavemaker, hvor vi arbejder med strategi, målsætninger, medieplanlægning og eksekvering. Du vil være med fra vi modtager et kundebrief, til udarbejdelse af mediestrategi hvilket involverer intern briefing på tværs af mediekanaler, til booking af kampagner, monitorering samt evaluering
Afdeling: Wavemaker | Indrykket d.
Se mere her
Kom i praktik som Event Project Manager i Wavemaker
Som Event Project Manager vil du hjælpe med at researche, planlægge og eksekvere store og små events for en bred portefølje af annoncører. Hos os kommer du til at arbejde med rigtige opgaver for nogle af landets største brands. Vi anser dig for en ressource på lige fod med dine kolleger.
Afdeling: Wavemaker | Indrykket d.
Se mere her
Kom i praktik som Fashion- og Influencer Specialist i Wavemaker
Som fashion- og influencer specialist vil du have ansvar for at lave influencer- og bloggeroplæg til store annoncører, udvikle influencer- og bloggerkoncepter, screene og udvælge influencers til specifikke kampagner, eksekvere influencer- og bloggerkampagner og lave evalueringer.
Afdeling: Wavemaker | Indrykket d.
Se mere her
Praktikpladser i GroupM og bureauerne
Synes du GroupM lyder som en spændende virksomhed at arbejde i? Skal du i praktik i løbet af din uddannelse, og vil du gerne investere denne praktik i at udvikle dine faglige kompetencer og sætte dit præg i en virksomhed? Så tilbyder GroupM og tilhørerende bureauer en række praktikpladser to gange årligt. Hvis du er i tvivl om hvilken praktikplads du er på udkig efter, så søg i denne pulje…
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 05. 03. 2019
Se mere her
MediaCom søger praktikanter
Vi yder den stærkeste strategiske medierådgivning for nogle af Danmark og Nordens største virksomheder på alle medieplatforme. Vi er over 100 specialister ansat i hjertet af København og Aarhus. Vil du være med på holdet?
Afdeling: MediaCom | Indrykket d.
Se mere her
Søg uopfordret i GroupM (København)
I GroupM er vi altid på udkig efter nye talenter – vil du være med til at gøre en forskel sammen med Danmarks største mediebureaugruppe? Så er det måske dig vi er på udkig efter.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 23. 05. 2018
Se mere her
Søg uopfordret i GroupM (Århus)
I GroupM er vi altid på udkig efter nye talenter – vil du være med til at gøre en forskel sammen med Danmarks største mediebureaugruppe? Så er det måske dig vi er på udkig efter.
Afdeling: GroupM | Indrykket d.
Se mere her
Vores bureauer