Ledige Stillinger

GroupM er Danmarks største bureaugruppe med i alt 500 ansatte. Vores ansatte er blandt branchens dygtigste og mest passionerede medie-, kommunikations- og marketingspecialister. Hvis du har lyst til at være deres nye kollega, kan du finde ledige stillinger nedenfor.

Praktikanter til Flip Studio
Vi leder efter nysgerrige talenter, der ikke kan vente med at teste talent og færdigheder i den virkelige verden.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 16. 03. 2018
Se mere her
Vil du være Research Assistant i MediaCom?
Ambitiøs, energisk og ansvarsfuld studerende søges til MediaComs analyseafdeling.
Afdeling: MediaCom | Indrykket d. 12. 03. 2018
Se mere her
Digital Campaign Manager
Afdeling: Mindshare | Indrykket d.
Se mere her
Wavemaker søger Creative Director
Wavemaker leder efter en creative director med bureaubaggrund, der har ideerne, visionerne og drivkraften til at sætte den kreative tone for fremtidens mediebureau.
Afdeling: WaveMaker | Indrykket d.
Se mere her
Vi søger talentfulde praktikanter til Quisma
Vi definerer fremtidens digitale marketing. Vil du være med? GroupM søger lige nu 6 praktikanter med forskellige faglige baggrunde til vores kontor i København. Om du er datacruncher, sprogekvilibrist, analytisk mastermind eller en stærk visuel kommunikator, så er der helt sikkert plads til dig i vores team.
Afdeling: Quisma | Indrykket d. 09. 03. 2018
Se mere her
GroupM søger ambitiøse og talentfulde praktikanter
Vi definerer fremtidens digitale marketing. Vil du være med? GroupM søger lige nu 4 praktikanter med forskellige faglige baggrunde til vores kontor i København. Om du er datacruncher, sprogekvilibrist, analytisk mastermind eller en stærk visuel kommunikator, så er der helt sikkert plads til dig i vores team.
Afdeling: GroupM | Indrykket d.
Se mere her
Vi søger Fashion- og Influencer praktikant
Som fashion- og influencer specialist vil du have ansvar for at lave influencer- og bloggeroplæg til store annoncører, udvikle influencer- og bloggerkoncepter, screene og udvælge influencers til specifikke kampagner, eksekvere influencer- og bloggerkampagner og lave evalueringer.
Afdeling: WaveMaker | Indrykket d. 07. 03. 2018
Se mere her
Vi søger Grafisk Design praktikant
Som grafisk design praktikant i content produktion vil du stå for content udvikling, f.eks. grafisk arbejde i Adobe pakker såsom billedbeskæring og collager, video, billede posts til Facebook og Instagram, native advertisement og display ads.
Afdeling: WaveMaker | Indrykket d.
Se mere her
Vi søger Event Project Manager praktikant
Som Event Project Manager vil du hjælpe med at researche, planlægge og eksekvere store og små events for en bred portefølje af annoncører.
Afdeling: WaveMaker | Indrykket d.
Se mere her
Vi søger fremtidens Marketing Manager – er det DIG?
Wavemaker er en af mediebranchens stærkeste på strategisk, analytisk og digital rådgivning, og vi bestræber os hele tiden på at bevare denne position. Til dette har vi brug for de største talenter og derfor søger vi lige nu spirende marketing praktikanter med ambitionerne i top til vores kontor i København K. Overbevis os om, at du skal være med på holdet, og at det der med medier og marketing er lige noget for dig. Brænder du for strategisk og analytisk medierådgivning, eller digitale kommunikationsløsninger? Så skal vi yde vores til, at du får en grundig indføring i vores verden, og dermed det bedste afsæt for en karriere i marketing.
Afdeling: WaveMaker | Indrykket d.
Se mere her
Talentfuld Frontend Developer med flair for databaser og systemintegration søges
Vil du være med til at udvikle nogle af markedets mest avancerede og integrerede kommunikations- og marketingløsninger på tværs af kanaler og teknologier?
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 01. 03. 2018
Se mere her
Ambitiøs Digital Manager med lederambitioner
Vil du være en del af mediebranchens stærkeste inden for strategisk, analytisk og digital rådgivning? Wavemaker søger en Digital Manager med ambitionerne i top.
Afdeling: WaveMaker | Indrykket d.
Se mere her
GroupM søger CRO Specialist
Arbejd med konverteringsoptimering, UX og analytics for Danmarks største virksomheder.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 19. 02. 2018
Se mere her
Wavemaker søger Research Assistant
Energisk, udadvendt og ambitiøs studerende søges til Wavemakers analyseafdeling; Analytics and Insight (A&I).
Afdeling: WaveMaker | Indrykket d. 15. 02. 2018
Se mere her
GroupM Århus søger Digitale Praktikanter
Har du ambitioner om et seriøst praktikophold med gode karrieremuligheder, hvor du kan være med til at definere retningen inden for digital marketing? Så er GroupM måske en mulighed for dig. Vi søger talenter, som vil være med til at bygge spændende ting sammen med dygtige og passionerede mennesker
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 14. 02. 2018
Se mere her
GroupM søger ambitiøs Junior Financial Controller (barselsvikariat)
GroupM søger en ambitiøs nyuddannet Financial Controller til et barselsvikariat af ca. 1 års varighed, som har lyst til at kickstarte sin karriere i den største mediebureau-gruppe i Danmark – og i verden. Er du en rigtig dygtig talknuser, som også interesserer sig for strategi og forretningsudvikling, trives med stort ansvar og masser af selvstændighed, så er stillingen måske noget for dig?
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 12. 02. 2018
Se mere her
MediaCom søger praktikanter
Vi yder den stærkeste strategiske medierådgivning for nogle af Danmark og Nordens største virksomheder på alle medieplatforme. Vi er over 100 specialister ansat i hjertet af København og Aarhus. Vil du være med på holdet?
Afdeling: MediaCom | Indrykket d. 12. 09. 2017
Se mere her
Vores bureauer