Ledige Stillinger

GroupM er Danmarks største bureaugruppe med i alt 500 ansatte. Vores ansatte er blandt branchens dygtigste og mest passionerede medie-, kommunikations- og marketingspecialister. Hvis du har lyst til at være deres nye kollega, kan du finde ledige stillinger nedenfor.

GroupM søger digitale innovatører (studerende)
GroupM præsenterer en unik jobmulighed, som allerede starter på dit sidste år af studiet og giver dig mulighed for en fast-track karriere, så snart du er færdiguddannet. Vi har designet et to-årigt program, hvor du bl.a. arbejder du med dataanalyse, teknologi og indkøb af digitale medier.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 14. 10. 2018
Se mere her
Praktikpladser i GroupM og bureauerne
Synes du GroupM lyder som en spændende virksomhed at arbejde i? Skal du i praktik i løbet af din uddannelse, og vil du gerne investere denne praktik i at udvikle dine faglige kompetencer og sætte dit præg i en virksomhed? Så tilbyder GroupM og tilhørerende bureauer en række praktikpladser to gange årligt. Hvis du er i tvivl om hvilken praktikplads du er på udkig efter, så søg i denne pulje…
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 09. 10. 2018
Se mere her
Wavemaker søger en marketingpraktikant
Wavemaker er en af mediebranchens stærkeste på strategisk, analytisk og digital rådgivning, og vi bestræber os hele tiden på at bevare denne position. Til dette har vi brug for de største talenter, og derfor søger vi lige nu spirende marketingpraktikanter med ambitionerne i top til vores kontor i København K.
Afdeling: WaveMaker | Indrykket d. 05. 10. 2018
Se mere her
Wavemaker søger en praktikant til strategiudvikling
Hos Wavemaker leder efter en ganske bestemt type praktikant til forårssemesteret. Vi forstiller os at du først og fremmest brænder for at lære nyt, blive udfordret og være en aktiv bidragende deltager i det daglige arbejde med marketingstrategi og forretningsudvikling.
Afdeling: WaveMaker | Indrykket d.
Se mere her
Wavemaker søger en praktikant til rollen som grafisk designer
Som grafisk design praktikant i content produktion vil du stå for content udvikling, f.eks. grafisk arbejde i Adobe pakker såsom billedbeskæring og collager, video, billede posts til Facebook og Instagram, native advertisement og display ads.
Afdeling: WaveMaker | Indrykket d. 04. 10. 2018
Se mere her
Wavemaker søger en praktikant til rollen som Fashion- og Influencer Specialist
Som fashion- og influencer specialist vil du have ansvar for at lave influencer- og bloggeroplæg til store annoncører, udvikle influencer- og bloggerkoncepter, screene og udvælge influencers til specifikke kampagner, eksekvere influencer- og bloggerkampagner og lave evalueringer.
Afdeling: WaveMaker | Indrykket d.
Se mere her
Digitale praktikanter søges (Århus)
Har du ambitioner om et seriøst praktikophold med gode karrieremuligheder, hvor du kan være med til at definere retningen inden for digital marketing? Så er GroupM måske en mulighed for dig. Vi søger talenter, som vil være med til at bygge spændende ting sammen med dygtige passionerede mennesker.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 03. 10. 2018
Se mere her
Mediacom søger en AdOps medarbejder (København)
Ad Operations er en central og vigtig funktion i MediaComs digitale tilbud til vores mange forskellige kunder. Vi sætter en ære i at levere et stabilt og sikkert stykke arbejde i hverdagen, samt lave nogle af de mest innovative og smarte løsninger der findes i markedet.
Afdeling: MediaCom | Indrykket d. 01. 10. 2018
Se mere her
Praktikanter til Flip Studio
Flip Studio er et customer experience bureau: Vi kombinerer menneskelige indsigt og teknologi for at skabe den næste generation af kundeoplevelser.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 20. 09. 2018
Se mere her
Vi søger talentfulde praktikanter til Quisma
Vi definerer fremtidens digitale marketing. Vil du være med? GroupM søger lige nu 6 praktikanter med forskellige faglige baggrunde til vores kontor i København. Om du er datacruncher, sprogekvilibrist, analytisk mastermind eller en stærk visuel kommunikator, så er der helt sikkert plads til dig i vores team.
Afdeling: Quisma | Indrykket d. 14. 09. 2018
Se mere her
GroupM søger praktikanter som vil specialisere sig indenfor digital marketing
GroupM søger lige nu praktikanter med forskellige faglige baggrunde til vores kontor i København. Om du er datacruncher, sprogekvi-librist, analytisk mastermind eller en stærk visuel kommunikator, så er der helt sikkert plads til dig i vores team.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 10. 09. 2018
Se mere her
MediaCom søger praktikanter
Vi yder den stærkeste strategiske medierådgivning for nogle af Danmark og Nordens største virksomheder på alle medieplatforme. Vi er over 100 specialister ansat i hjertet af København og Aarhus. Vil du være med på holdet?
Afdeling: MediaCom | Indrykket d. 12. 07. 2018
Se mere her
Søg uopfordret i GroupM (København)
I GroupM er vi altid på udkig efter nye talenter – vil du være med til at gøre en forskel sammen med Danmarks største mediebureaugruppe? Så er det måske dig vi er på udkig efter.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 23. 05. 2018
Se mere her
Søg uopfordret i GroupM (Århus)
I GroupM er vi altid på udkig efter nye talenter – vil du være med til at gøre en forskel sammen med Danmarks største mediebureaugruppe? Så er det måske dig vi er på udkig efter.
Afdeling: GroupM | Indrykket d.
Se mere her
Vores bureauer