Ledige Stillinger

GroupM er Danmarks største mediabureaugruppe med i alt 450 ansatte. Vores ansatte er blandt branchens dygtigste og mest passionerede medie-, kommunikations- og marketingspecialister. Hvis du har lyst til at være deres nye kollega, kan du finde ledige stillinger nedenfor.

GroupM søger digitale innovatører
GroupM præsenterer for første gang en unik jobmulighed, som allerede starter på dit sidste år af studiet, og giver dig mulighed for en fast-track karriere, så snart du er færdiguddannet. Vi har designet et to-årigt program, der er skræddersyet til at videreudvikle den nye generation af digitale innovatører. Som [m]GRADUATE arbejder du bl.a. med dataanalyse, teknologi og indkøb af digitale medier.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 11. 05. 2017
Se mere her
Senior Client Manager søges til MEC i København
Har du erfaring fra mediebureau, digitalt bureau eller fra en rolle på kundesiden, hvor du ved, hvad vi laver hos et mediebureau? Vil du være en del af en kreativt tænkende organisation med globalt udsyn og plads til at lege? Er din ambition at være med til at udvikle markedets mest effektfulde ideer og kampagner? Kan du rådgive kunder og tage lead på alt fra kundens briefing til den endelige plan? Drives du samtidig af en kommerciel tankegang, så er du garanteret vores nye Senior Client Manager.
Afdeling: MEC | Indrykket d. 10. 05. 2017
Se mere her
Analytiker til Business Science Nordic
Er du vores næste analytiske stjernefrø?
Afdeling: Business Science | Indrykket d. 03. 05. 2017
Se mere her
Maxus søger Digital studentermedhjælp
Hos Maxus bestræber vi os på at bevare positionen som bureauet med de stærkeste kompetencer inden for strategisk digital rådgivning. Til dette har vi brug for de største talenter. Er du vores næste talent?
Afdeling: Maxus | Indrykket d. 26. 04. 2017
Se mere her
GroupM Aarhus søger en praktikant med flair for data og tech
Få en unik rolle i GroupM og vær med til at udvikle teknologier som sætter nye standarder inden for online marketing. Som praktikant i GroupM Aarhus, skal du gå analytisk til værks, være passioneret omkring teknologi, digital data og machine learning.
Afdeling: GroupM | Indrykket d.
Se mere her
GroupM Aarhus søger praktikant til Owned Media
Har du ambitioner om en seriøs praktikplads med gode karrieremuligheder, hvor du kan være med til at definere retningen indenfor owned media marketing? Har du lyst til at stifte bekendtskab med bl.a. e-mail, content marketing, SEO samt CRO? Så er GroupM Aarhus måske en mulighed for dig.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 20. 04. 2017
Se mere her
Maxus søger en ambitiøs Ad Tech Manager
Maxus er en af branchens stærkeste på strategisk digital rådgivning, og vi bestræber os hele tiden på at bevare denne position. Prioritering af Ad operation, kampagne håndtering, optimering og data ekspertise er en forudsætning for at bevare momentum og vi leder derfor efter en bærende kraft til vores fortsatte udvikling.
Afdeling: Maxus | Indrykket d. 18. 04. 2017
Se mere her
Kontaktchef til Data Intelligence
Hvis du trives med komplekse problemstillinger og kan omsætte analytiske resultater til konkrete løsninger og anbefalinger, så tilbyder vi en stilling som kontaktchef, hvor nøgleordene er innovation, selvstændighed og faglig stolthed.
Afdeling: Data Intelligence | Indrykket d. 22. 03. 2017
Se mere her
Maxus søger 3 talentfulde praktikanter til efteråret 2017
Maxus er en af mediebranchens stærkeste på strategisk, analytisk og digital rådgivning, og vi bestræber os hele tiden på at bevare denne position. Til dette har vi brug for de største talenter og derfor søger vi lige nu 3 spirende praktikanter til vores client team, research & strategi team og vores digitale team
Afdeling: Maxus | Indrykket d. 23. 02. 2017
Se mere her
Kommunikationspraktikant til GroupM
Vi søger en praktikant med kreativ sans til kommunikationsteamet. Du kommer kort fortalt til at arbejde med både intern og ekstern kommunikation i en stor og kompleks matrixorganisation. Gennem din praktik vil du få indgående kendskab til vores forretning, det digitale medielandskab og lidt til.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 16. 02. 2017
Se mere her
MediaCom søger Client Service Director til vores kontor i København
Som Client Service Director vil du fungere som teamchef i ét af vores teams i Client afdelingen i København. Afdelingen er ansvarlig for en portefølje af kunder, der omfatter en række af Danmarks, Nordens og Europas stærkeste og mest synlige brands, og skal sikre den overordnede rådgivning og udvikling af kunderne. Du vil personligt være kundeansvarlig for nogle af de vigtigste kunder hos MediaCom
Afdeling: MediaCom | Indrykket d.
Se mere her
PRAKTIKANT MED INTERESSE FOR DET DIGITALE MEDIELANDSKAB SØGES TIL FØRENDE MEDIEBUREAU I HJERTET AF KØBENHAVN
Har du talent for marketing, god forståelse for tal og brænder du for digital kommunikation, så er du måske vores kommende praktikant i onlineteamet hos MEC
Afdeling: MEC | Indrykket d. 15. 02. 2017
Se mere her
GroupM søger praktikant til Marketing Technology
Som GroupM’s praktikant i afdelingen for Marketing Technology skal du kunne gå analytisk til værks, være passioneret omkring teknologi og digital data. Du kommer til at arbejde med de nyeste teknologier inden for digital markedsføring, og du vil blive en del af et passioneret team med stor arbejdsglæde.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 10. 02. 2017
Se mere her
Vil du være praktikant hos Danmarks største bureaugruppe?
GroupM søger lige nu praktikanter til vores digitale marketing aktiviteter. Vi består af branchens allerdygtigste specialister inden for datadrevet markedsføring, og vi kan tilbyde dig praktik på en arbejdsplads, der er drevet af entreprenørånd, teknologi/data og arbejdsglæde.
Afdeling: GroupM | Indrykket d.
Se mere her
MediaCom søger praktikanter med start i august 2017
Vi yder den stærkeste strategiske medierådgivning for nogle af landets største kunder på alle medieplatforme. Vil du være med på holdet?
Afdeling: MediaCom | Indrykket d. 13. 01. 2017
Se mere her
Ambitiøs og udadvendt praktikant med interesse for online marketing søges til førende mediebureau!
Har du talent for online markedsføring, og brænder du for medier og digitale kommunikationsmuligheder, så er du måske den kommende praktikant til vores friske online team, MEC Interaction, i hjertet af København
Afdeling: MEC | Indrykket d. 30. 09. 2016
Se mere her
Vores bureauer