Ledige Stillinger

GroupM er Danmarks største bureaugruppe med i alt 500 ansatte. Vores ansatte er blandt branchens dygtigste og mest passionerede medie-, kommunikations- og marketingspecialister. Hvis du har lyst til at være deres nye kollega, kan du finde ledige stillinger nedenfor.

MBA søger praktikant til Video Content Production
Vi har brug for en videoproducerende ildsjæl, der brænder for at udvikle og eksekvere video-indhold til vores store skare af kunder og deres dertilhørende publikum.
Afdeling: MediaCom | Indrykket d. 20. 02. 2019
Se mere her
GroupM søger praktikanter til Business Science (Århus)
I GroupM’s Business Science-afdeling i Aarhus arbejder vi på at aktivere den viden, vi har om vores kunder, brancher og fagområder på nye værdiskabende måder. Vi forsøger at finde nye måder at arbejde med marketing på, så vi bedre kan udnytte teknologien og træffe dag til dag data-drevne beslutninger i forhold til vores kunders KPI’er og aktiviteter.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 13. 02. 2019
Se mere her
Wavemaker søger en Research Assistant til Analytics and Insight
Ambitiøs studerende søges til Wavemakers analyseafdeling; Analytics and Insight (A&I). Som Research Assistant i A&I bliver du en del af Wavemakers analyseafdeling. Her gennemføres kampagnemålinger, segmenteringsstudier, brand trackinger, forbruger- og markedsanalyser samt ad hoc research.
Afdeling: Wavemaker | Indrykket d.
Se mere her
Wavemaker søger en konsulent til Analytics and Insight
Som konsulent i A&I bliver du en del af Wavemakers analyseafdeling. Her gennemføres en bred vifte af analyser og indsigtsarbejde; kampagnemålinger, segmenteringsstudier, brand trackinger og forbruger- og markedsanalyser.
Afdeling: Wavemaker | Indrykket d.
Se mere her
Quisma is looking for a Norwegian freelance Copywriter
Improve your copywriting, data and SEO skills, and work with the most talented digital marketers in the Nordics.
Afdeling: Quisma | Indrykket d.
Se mere her
GroupM søger digitale praktikanter (Århus)
Har du ambitioner om et seriøst praktikophold med gode karrieremuligheder, hvor du kan være med til at definere retningen inden for digital marketing? Så er GroupM måske en mulighed for dig. Vi søger talenter, som vil være med til at bygge spændende ting sammen med dygtige passionerede mennesker.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 06. 02. 2019
Se mere her
Wavemaker søger talentfulde praktikanter (Århus)
Har du talent for marketing, god forståelse for digital kommunikation og og brænder du for indsigter, medier og mediestrategi? Så er du måske vores kommende nye talent.
Afdeling: Wavemaker | Indrykket d. 04. 02. 2019
Se mere her
GroupM søger Video Director
Har du indgående kendskab til video platforme & video-trends? Bliver du motiveret af at gå forrest? Får du energi af at arbejde på tværs af afdelinger? Har du hvad der skal til for at drive en voksende mini-virksomhed indenfor en stor bureaugruppe?
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 01. 02. 2019
Se mere her
Xaxis søger Head of Programmatic
Brænder du for at være blandt de bedste inden for teknologi- og datadrevet marketing? Bliver du motiveret af at gå forrest? Får du energi af at arbejde på tværs af afdelinger? Har du et programmatisk mindset og forlanger det samme af andre?
Afdeling: Xaxis | Indrykket d.
Se mere her
Praktikpladser i GroupM og bureauerne
Synes du GroupM lyder som en spændende virksomhed at arbejde i? Skal du i praktik i løbet af din uddannelse, og vil du gerne investere denne praktik i at udvikle dine faglige kompetencer og sætte dit præg i en virksomhed? Så tilbyder GroupM og tilhørerende bureauer en række praktikpladser to gange årligt. Hvis du er i tvivl om hvilken praktikplads du er på udkig efter, så søg i denne pulje…
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 09. 10. 2018
Se mere her
Vi søger talentfulde praktikanter til Quisma
Vi definerer fremtidens digitale marketing. Vil du være med? GroupM søger lige nu 6 praktikanter med forskellige faglige baggrunde til vores kontor i København. Om du er datacruncher, sprogekvilibrist, analytisk mastermind eller en stærk visuel kommunikator, så er der helt sikkert plads til dig i vores team.
Afdeling: Quisma | Indrykket d. 14. 09. 2018
Se mere her
GroupM søger praktikanter som vil specialisere sig indenfor digital marketing
GroupM søger lige nu praktikanter med forskellige faglige baggrunde til vores kontor i København. Om du er datacruncher, sprogekvilibrist, analytisk mastermind eller en stærk visuel kommunikator, så er der helt sikkert plads til dig i vores team.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 10. 09. 2018
Se mere her
MediaCom søger praktikanter
Vi yder den stærkeste strategiske medierådgivning for nogle af Danmark og Nordens største virksomheder på alle medieplatforme. Vi er over 100 specialister ansat i hjertet af København og Aarhus. Vil du være med på holdet?
Afdeling: MediaCom | Indrykket d. 12. 07. 2018
Se mere her
Søg uopfordret i GroupM (København)
I GroupM er vi altid på udkig efter nye talenter – vil du være med til at gøre en forskel sammen med Danmarks største mediebureaugruppe? Så er det måske dig vi er på udkig efter.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 23. 05. 2018
Se mere her
Søg uopfordret i GroupM (Århus)
I GroupM er vi altid på udkig efter nye talenter – vil du være med til at gøre en forskel sammen med Danmarks største mediebureaugruppe? Så er det måske dig vi er på udkig efter.
Afdeling: GroupM | Indrykket d.
Se mere her
Vores bureauer