Ledige Stillinger

GroupM er Danmarks største bureaugruppe med i alt 500 ansatte. Vores ansatte er blandt branchens dygtigste og mest passionerede medie-, kommunikations- og marketingspecialister. Hvis du har lyst til at være deres nye kollega, kan du finde ledige stillinger nedenfor.

GroupM Innovation Lab internship – fall 2021 – Copenhagen/Aarhus
Innovation is part of our DNA in GroupM. We work every day with some of the biggest and boldest brands in the world to create new standards and cutting edge solutions using data, tech and digital media to solve complex marketing challenges.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 09. 06. 2021
Se mere her
Praktikant med strategisk og analytisk flair til Mindshare
Kan du rime på markedsundersøgelser, branchedatabaser og trendrapporter? Er du interesseret i at formidle viden, som understøtter forretningsmæssige beslutninger og skaber værdi og klar på at prøve det i praksis på et integreret bureau i rivende udvikling?
Afdeling: Mindshare | Indrykket d. 27. 05. 2021
Se mere her
Søg uopfordret i MediaCom Group København og Aarhus
I MediaCom Group er vi altid på udkig efter nye talenter. Ledige stillinger opslåes på bla vores hjemmeside. Hvis der ikke er en ledig stilling, som matcher dit talent, kan du uploade dit CV samt en motiveret beskrivelse af hvad, du er på udkig efter. Vi vil gemme din ansøgning i en pulje i seks måneder, og vi kontakter dig såfremt der skulle blive en relevant åbning. 
Afdeling: MediaCom | Indrykket d. 21. 05. 2021
Se mere her
Erfaren SEO Strategy Specialist til GroupM
Vi søger en teknisk funderet SEO-specialist med en god forretningsforståelse til vores kontor i København.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 19. 05. 2021
Se mere her
Praktikpladser i GroupM og bureauerne
Synes du GroupM lyder som en spændende virksomhed at arbejde i? Skal du i praktik i løbet af din uddannelse, og vil du gerne investere denne praktik i at udvikle dine faglige kompetencer og sætte dit præg i en virksomhed? Så tilbyder GroupM og tilhørerende bureauer en række praktikpladser to gange årligt. Hvis du er i tvivl om hvilken praktikplads du er på udkig efter, så søg i denne pulje…
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 04. 03. 2021
Se mere her
Wavemaker søger Brand Ambassadors
Er du vild med at eksekvere unikke oplevelser?
Afdeling: Wavemaker | Indrykket d. 15. 01. 2021
Se mere her
Søg uopfordret i GroupM (Århus)
I GroupM er vi altid på udkig efter nye talenter – vil du være med til at gøre en forskel sammen med Danmarks største mediebureaugruppe? Så er det måske dig vi er på udkig efter.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 23. 05. 2020
Se mere her
Søg uopfordret i GroupM (København)
I GroupM er vi altid på udkig efter nye talenter – vil du være med til at gøre en forskel sammen med Danmarks største mediebureaugruppe? Så er det måske dig vi er på udkig efter.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 13. 05. 2020
Se mere her
Apply unsolicited in GroupM (Copenhagen)
In GroupM, we are always looking for new talents - will you help to make a difference in Denmark's largest media agency group? Then maybe you're the one we're looking for.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 10. 05. 2020
Se mere her
MediaCom søger praktikanter
Vi yder den stærkeste strategiske medierådgivning for nogle af landets største virksomheder på alle medieplatforme. Vil du være med på holdet?
Afdeling: MediaCom | Indrykket d. 05. 03. 2019
Se mere her
Vores bureauer