Ledige Stillinger

GroupM er Danmarks største bureaugruppe med i alt 500 ansatte. Vores ansatte er blandt branchens dygtigste og mest passionerede medie-, kommunikations- og marketingspecialister. Hvis du har lyst til at være deres nye kollega, kan du finde ledige stillinger nedenfor.

Digital Product Manager
I GroupM søger vi lige nu en Digital Product Manager, som skal være med til at drive nye produkter på tværs af digitale discipliner. Du skal være med til at afsøge nye tendenser i markedet, udvikle og etablere nye produkter og ikke mindst sikre, at produkterne udbredes i hele gruppen og blandt vores kunder.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 21. 01. 2021
Se mere her
Studentermedhjælper til kommunikationsteam
Studentermedhjælper med en skarp pen til Mindshares kommunikationsteam i København
Afdeling: Mindshare | Indrykket d. 19. 01. 2021
Se mere her
Client Manager
Har du erfaring fra mediebureau, digitalt bureau eller fra en rolle på kundesiden, og vil du være en del af en digital og mediestrategisk tænkende organisation med globalt udsyn og plads til at lege?
Afdeling: Wavemaker | Indrykket d. 13. 01. 2021
Se mere her
Paid Social Specialist
Ambitiøs Paid Social Specialist til vores kontor i Aarhus, som vil være med til at sætte standarden for fremtidens markedsføring på sociale medier.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 11. 01. 2021
Se mere her
ART DIRECTOR TIL THE&PARTNERSHIP
Har du passion for reklame, artwork og biler, så læs med her! The&Partnership Nordics søger lige nu en Art Director til vores kontor i København
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 01. 12. 2020
Se mere her
GroupM | søger SEM praktikanter til foråret 2021
Har du ambitioner om et seriøst praktikophold med gode karrieremuligheder, hvor du kan være med til at definere retningen inden for digital marketing? Så er GroupM måske en mulighed for dig. Vi søger talenter, som vil være med til at opbygge, udvikle og implementere spændende ting sammen med dygtige, passionerede mennesker på tværs af huset.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 28. 10. 2020
Se mere her
GroupM | søger Paid Social praktikanter til foråret 2021 – København
Har du ambitioner om et seriøst praktikophold med gode karrieremuligheder, hvor du kan være med til at definere retningen inden for digital marketing? Så er GroupM måske en mulighed for dig. Vi søger talenter, som vil være med til at opbygge og udvikle spændende ting sammen med dygtige, passionerede mennesker.
Afdeling: GroupM | Indrykket d.
Se mere her
GroupM | søger RPA developer praktikanter til foråret 2021 – København
Har du ambitioner om et seriøst praktikophold med gode karrieremuligheder, hvor du kan være med til at skabe et fremtidssikret RPA setup? Så er GroupM måske en mulighed for dig. Vi søger talenter, som vil være en del af vores Robotic Process Automation setup som dedikerede og ansvarsfulde udviklere.
Afdeling: GroupM | Indrykket d.
Se mere her
SOCIAL MEDIA OG INFLUENCER PRAKTIKANT
ELSKER DINE FINGRE AT SCROLLE PÅ SOCIAL, OG SITRER DE VED KOMMAFEJL?
Afdeling: Wavemaker | Indrykket d. 27. 10. 2020
Se mere her
GRAFISK PRAKTIKANT HOS WAVEMAKER
KAN DU OMDANNE DIN SIDSTE FAMILIEFROKOST TIL ET MEME?
Afdeling: Wavemaker | Indrykket d.
Se mere her
Praktikant: EVENT PROJECT MANAGER
Wavemaker søger praktikant til foråret 2021
Afdeling: Wavemaker | Indrykket d.
Se mere her
Søg uopfordret i GroupM (Århus)
I GroupM er vi altid på udkig efter nye talenter – vil du være med til at gøre en forskel sammen med Danmarks største mediebureaugruppe? Så er det måske dig vi er på udkig efter.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 23. 05. 2020
Se mere her
Søg uopfordret i GroupM (København)
I GroupM er vi altid på udkig efter nye talenter – vil du være med til at gøre en forskel sammen med Danmarks største mediebureaugruppe? Så er det måske dig vi er på udkig efter.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 13. 05. 2020
Se mere her
Apply unsolicited in GroupM (Copenhagen)
In GroupM, we are always looking for new talents - will you help to make a difference in Denmark's largest media agency group? Then maybe you're the one we're looking for.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 10. 05. 2020
Se mere her
Wavemaker søger Brand Ambassadors
Er du vild med at eksekvere unikke oplevelser?
Afdeling: Wavemaker | Indrykket d. 15. 10. 2019
Se mere her
Praktikpladser i GroupM og bureauerne
Synes du GroupM lyder som en spændende virksomhed at arbejde i? Skal du i praktik i løbet af din uddannelse, og vil du gerne investere denne praktik i at udvikle dine faglige kompetencer og sætte dit præg i en virksomhed? Så tilbyder GroupM og tilhørerende bureauer en række praktikpladser to gange årligt. Hvis du er i tvivl om hvilken praktikplads du er på udkig efter, så søg i denne pulje…
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 05. 03. 2019
Se mere her
MediaCom søger praktikanter
Vi yder den stærkeste strategiske medierådgivning for nogle af Danmark og Nordens største virksomheder på alle medieplatforme. Vi er over 100 specialister ansat i hjertet af København og Aarhus. Vil du være med på holdet?
Afdeling: MediaCom | Indrykket d.
Se mere her
GroupM søger praktikanter som vil specialisere sig indenfor digital marketing
GroupM søger lige nu praktikanter med forskellige faglige baggrunde til vores kontor i København. Om du er datacruncher, sprogekvilibrist, analytisk mastermind eller en stærk visuel kommunikator, så er der helt sikkert plads til dig i vores team.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 01. 03. 2019
Se mere her
Vores bureauer