Ledige Stillinger

GroupM er Danmarks største bureaugruppe med i alt 500 ansatte. Vores ansatte er blandt branchens dygtigste og mest passionerede medie-, kommunikations- og marketingspecialister. Hvis du har lyst til at være deres nye kollega, kan du finde ledige stillinger nedenfor.

Wavemaker, Mediacom og GroupM søger en smilende og struktureret receptionist til vores kontorer i Aarhus
Vi har brug for en receptionist der kan hjælpe med at få dagligdagen til at glide på vores hyggelige kontor i hjertet af Aarhus. Vi sidder 55 medarbejdere fordelt på vores bureauer Wavemaker, Mediacom og GroupM.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 28. 11. 2018
Se mere her
Praktikanter søges til The&Partnership (art director og tekstforfatter)
Kom du lidt for sent ud af starthullerne, da du skulle finde en praktikplads? Så fortvivl ikke. Nu har du nemlig chancen for at få en fod indenfor i Europas hurtigst voksende, uafhængige reklamebureau.
Afdeling: m/SIX | Indrykket d.
Se mere her
Er du vores nye BI studentermedhjælper?
Er du også passioneret for data? Sætter du også pris på at gøre op med mavefornemmelser og erstatte den med viden baseret på data? Vil du være med til at supportere et datawarehouse der samler data fra mediebranchens største spillere såsom Google, Facebook og Sizmek?
Afdeling: Business Technology | Indrykket d.
Se mere her
GroupM søger en talentfuld digital Native Specialist
Digital native advertising er en disciplin der vinder frem, og derfor har vi brug for en ny kollega. Er du passioneret for at skabe resultater på baggrund af data, analyser og tests? Er du god til at skrive tekster, og har du en stærk forståelse for digital markedsføring? Så er det måske dig, vi leder efter!
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 14. 11. 2018
Se mere her
Praktikpladser i GroupM og bureauerne
Synes du GroupM lyder som en spændende virksomhed at arbejde i? Skal du i praktik i løbet af din uddannelse, og vil du gerne investere denne praktik i at udvikle dine faglige kompetencer og sætte dit præg i en virksomhed? Så tilbyder GroupM og tilhørerende bureauer en række praktikpladser to gange årligt. Hvis du er i tvivl om hvilken praktikplads du er på udkig efter, så søg i denne pulje…
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 09. 10. 2018
Se mere her
Digitale praktikanter søges (Århus)
Har du ambitioner om et seriøst praktikophold med gode karrieremuligheder, hvor du kan være med til at definere retningen inden for digital marketing? Så er GroupM måske en mulighed for dig. Vi søger talenter, som vil være med til at bygge spændende ting sammen med dygtige passionerede mennesker.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 03. 10. 2018
Se mere her
MediaCom søger praktikanter
Vi yder den stærkeste strategiske medierådgivning for nogle af Danmark og Nordens største virksomheder på alle medieplatforme. Vi er over 100 specialister ansat i hjertet af København og Aarhus. Vil du være med på holdet?
Afdeling: MediaCom | Indrykket d. 12. 07. 2018
Se mere her
Søg uopfordret i GroupM (København)
I GroupM er vi altid på udkig efter nye talenter – vil du være med til at gøre en forskel sammen med Danmarks største mediebureaugruppe? Så er det måske dig vi er på udkig efter.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 23. 05. 2018
Se mere her
Søg uopfordret i GroupM (Århus)
I GroupM er vi altid på udkig efter nye talenter – vil du være med til at gøre en forskel sammen med Danmarks største mediebureaugruppe? Så er det måske dig vi er på udkig efter.
Afdeling: GroupM | Indrykket d.
Se mere her
Vores bureauer