Ledige Stillinger

GroupM er Danmarks største bureaugruppe med i alt 500 ansatte. Vores ansatte er blandt branchens dygtigste og mest passionerede medie-, kommunikations- og marketingspecialister. Hvis du har lyst til at være deres nye kollega, kan du finde ledige stillinger nedenfor.

GroupM søger talentfuld Senior Search Specialist i København
Bliv en del af GroupM - verdens største bureaugruppe - og styrk dine kompetencer inden for datadrevet marketing.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 21. 06. 2018
Se mere her
Drømmer du om at arbejde med udviklingsorienteret HR?
Har du ambitioner om et seriøst praktikforløb fuld af læring, udvikling og ansvar, hvor du kan være med til at definere retningen for den måde vi driver HR på? GroupM søger i øjeblikket en initiativrig, selvstændig og ambitiøs praktikant til efteråret. Brænder du for at bruge en del af din uddannelse på et praktikforløb hvor du får lov til at drive projekter, og dermed både få erfering med projektledelse og HR? Så er det måske dig vi leder efter.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 19. 06. 2018
Se mere her
Vil du være Audience Planner på prisvindende mediabureau centralt i København?
m/SIX søger en talentfuld Audience Planner til fuldtidsstilling. Du skal brænde for data, teknologi og medier, og have lyst til at arbejde i et dynamisk miljø med en bred faglig berøringsflade.
Afdeling: m/SIX | Indrykket d.
Se mere her
Wavemaker søger en Influencer Planner (Projektansættelse)
Er du også vild med bloggere og influencers, og følger du intenst diverse bloggere i hele verden, Norden og særligt Danmark?
Afdeling: WaveMaker | Indrykket d.
Se mere her
Mediacom & m/SIX søger Data Solution Manager
Er du vores nye Data Solution Manager og vil du være med til at udvikle og drifte branchens mest avancerede Business Reporting løsninger? Hos os kommer du på forkant med datadrevet marketing, bliver bindeleddet mellem Business Intelligence og marketing funktionen, og bliver en vigtig del i den fremadrettede udvikling af vores bureau.
Afdeling: MediaCom | Indrykket d. 13. 06. 2018
Se mere her
The&Partnership søger Senior tekstforfatter
The&Partnership søger tekstforfatter der brænder for at lave koncepter samt det at skrive. Vi arbejder platformsmæssigt, så den gode tekst skal kunne bruges lige fra speak til reklamefilm over det at skabe engagerende social media content.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 11. 06. 2018
Se mere her
Danmarks bedste praktikplads…
Praktikant i Wavemaker
Afdeling: WaveMaker | Indrykket d. 04. 06. 2018
Se mere her
Norwegian Copywriter and SEO Assistant at Quisma – a GroupM Company
Improve your data and SEO skills, lead projects and work with the most talented digital marketers in the Nordics
Afdeling: Quisma | Indrykket d. 25. 05. 2018
Se mere her
Mindshare søger en Digital Intern
Er du interesseret i digitale medier og markedsføring, analytisk og nysgerrig af natur, og har du lyst til at lære om e-commerce, digital- og performance marketing? Hos Mindshare søger vi lige nu en ambitiøs digital praktikant til at supportere vores Digitale afdeling med vores e-commerce- og performancekunder.
Afdeling: Mindshare | Indrykket d. 24. 05. 2018
Se mere her
Social Media Community Manager – 2-3 mdr. projektansættelse
Wavemaker Content leder efter en Social Media Community Manager, der brænder for tekster, er grammatisk stærk og har kreative ideer til at skabe engagerende social media content.
Afdeling: WaveMaker | Indrykket d.
Se mere her
Søg uopfordret i GroupM (København)
I GroupM er vi altid på udkig efter nye talenter – vil du være med til at gøre en forskel sammen med Danmarks største mediebureaugruppe? Så er det måske dig vi er på udkig efter.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 23. 05. 2018
Se mere her
Søg uopfordret i GroupM (Århus)
I GroupM er vi altid på udkig efter nye talenter – vil du være med til at gøre en forskel sammen med Danmarks største mediebureaugruppe? Så er det måske dig vi er på udkig efter.
Afdeling: GroupM | Indrykket d.
Se mere her
Praktikmulighed: Vi søger en kommunikatør, der gerne vil styrke sin digitale profil
Der bliver kun mere og mere brug for kreative sjæle med digitale kompetencer
Afdeling: Quisma | Indrykket d.
Se mere her
Quisma søger en Webanalytics Specialist
Arbejd med konverteringsoptimering og analytics for Danmarks største virksomheder
Afdeling: Quisma | Indrykket d. 17. 05. 2018
Se mere her
AccountBase søger en Programmatic B2B Consultant
GroupM’s nye digitale B2B bureau AccountBase søger en dygtig Programmatic Specialist som gerne vil have nye spændende udfordringer.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 02. 05. 2018
Se mere her
GroupM søger digitale innovatører (kandidatstuderende)
GroupM præsenterer en unik jobmulighed, der er starten på en fast-track karriere, som starter allerede mens du læser på det sidste år af dit studie. Vi har designet et to-årigt program, der er skræddersyet til at videreudvikle den nye generation af digitale innovatører. Som [m]GRADUATE arbejder du bl.a. med dataanalyse, teknologi og indkøb af digitale medier.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 26. 03. 2018
Se mere her
Vi søger talentfulde praktikanter til Quisma
Vi definerer fremtidens digitale marketing. Vil du være med? GroupM søger lige nu 6 praktikanter med forskellige faglige baggrunde til vores kontor i København. Om du er datacruncher, sprogekvilibrist, analytisk mastermind eller en stærk visuel kommunikator, så er der helt sikkert plads til dig i vores team.
Afdeling: Quisma | Indrykket d. 09. 03. 2018
Se mere her
GroupM søger ambitiøse og talentfulde praktikanter
Vi definerer fremtidens digitale marketing. Vil du være med? GroupM søger lige nu 4 praktikanter med forskellige faglige baggrunde til vores kontor i København. Om du er datacruncher, sprogekvilibrist, analytisk mastermind eller en stærk visuel kommunikator, så er der helt sikkert plads til dig i vores team.
Afdeling: GroupM | Indrykket d.
Se mere her
GroupM Århus søger Digitale Praktikanter
Har du ambitioner om et seriøst praktikophold med gode karrieremuligheder, hvor du kan være med til at definere retningen inden for digital marketing? Så er GroupM måske en mulighed for dig. Vi søger talenter, som vil være med til at bygge spændende ting sammen med dygtige og passionerede mennesker
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 14. 02. 2018
Se mere her
MediaCom søger praktikanter
Vi yder den stærkeste strategiske medierådgivning for nogle af Danmark og Nordens største virksomheder på alle medieplatforme. Vi er over 100 specialister ansat i hjertet af København og Aarhus. Vil du være med på holdet?
Afdeling: MediaCom | Indrykket d. 12. 09. 2017
Se mere her
Vores bureauer