Ledige Stillinger

GroupM er Danmarks største bureaugruppe med i alt 500 ansatte. Vores ansatte er blandt branchens dygtigste og mest passionerede medie-, kommunikations- og marketingspecialister. Hvis du har lyst til at være deres nye kollega, kan du finde ledige stillinger nedenfor.

GroupM søger digitale innovatører (studerende)
GroupM præsenterer en unik jobmulighed, som allerede starter på dit sidste år af studiet og giver dig mulighed for en fast-track karriere, så snart du er færdiguddannet. Vi har designet et to-årigt program, hvor du bl.a. arbejder du med dataanalyse, teknologi og indkøb af digitale medier.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 14. 09. 2018
Se mere her
Vi søger talentfulde praktikanter til Quisma
Vi definerer fremtidens digitale marketing. Vil du være med? GroupM søger lige nu 6 praktikanter med forskellige faglige baggrunde til vores kontor i København. Om du er datacruncher, sprogekvilibrist, analytisk mastermind eller en stærk visuel kommunikator, så er der helt sikkert plads til dig i vores team.
Afdeling: Quisma | Indrykket d.
Se mere her
GroupM søger praktikanter som vil specialisere sig indenfor digital marketing
GroupM søger lige nu praktikanter med forskellige faglige baggrunde til vores kontor i København. Om du er datacruncher, sprogekvi-librist, analytisk mastermind eller en stærk visuel kommunikator, så er der helt sikkert plads til dig i vores team.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 10. 09. 2018
Se mere her
GroupM søger student assistant til Finance
Er du selvkørende, analytisk og interesseret i mediebranchen? Er du Finance-studerende på en videregående uddannelse med ønske om at omsætte teori til praksis? Vi søger en student assistant til at håndtere diverse projekter, analyser og rapporterings-opgaver. Opgaverne spænder bredt og på tværs af flere forretningsenheder og bureauer, som samlet ser er med til at give dig en unik platform for videre karriere-udvikling.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 22. 08. 2018
Se mere her
MediaCom søger praktikanter
Vi yder den stærkeste strategiske medierådgivning for nogle af Danmark og Nordens største virksomheder på alle medieplatforme. Vi er over 100 specialister ansat i hjertet af København og Aarhus. Vil du være med på holdet?
Afdeling: MediaCom | Indrykket d. 12. 07. 2018
Se mere her
Søg uopfordret i GroupM (København)
I GroupM er vi altid på udkig efter nye talenter – vil du være med til at gøre en forskel sammen med Danmarks største mediebureaugruppe? Så er det måske dig vi er på udkig efter.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 23. 05. 2018
Se mere her
Søg uopfordret i GroupM (Århus)
I GroupM er vi altid på udkig efter nye talenter – vil du være med til at gøre en forskel sammen med Danmarks største mediebureaugruppe? Så er det måske dig vi er på udkig efter.
Afdeling: GroupM | Indrykket d.
Se mere her
Vores bureauer