Ledige Stillinger

GroupM er Danmarks største bureaugruppe med i alt 500 ansatte. Vores ansatte er blandt branchens dygtigste og mest passionerede medie-, kommunikations- og marketingspecialister. Hvis du har lyst til at være deres nye kollega, kan du finde ledige stillinger nedenfor.

The&Partnership søger Content SoMe Manager i København
The&Partnership vokser og lige nu søger vi en Content Manager til vores kontor i København. Vi leder efter en kreativ, strategisk og passioneret Content Manager til at varetage vores kunders aktiviteter på de sociale medier.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 23. 04. 2019
Se mere her
MediaCom søger Account Manager med digital erfaring til vores kontor i Aarhus
Vil du være med til at sætte standarden for markedets mest effektfulde ideer og kampagner, udøve strategisk rådgivning for nogle af landets største annoncører, og tage lead på alt fra kundens briefing til den endelige eksekvering? Deler du vores passion for alt hvad der rimer på digital, forbrugerforståelse, innovation og forretning? Så er du måske vores nye Account Manager
Afdeling: MediaCom | Indrykket d. 17. 04. 2019
Se mere her
Studentermedhjælper med en skarp pen til Mindshares kommunikationsteam
Er du en historiefortæller, der kan formulere dig klart og præcist på tværs af medier? Er du interesseret i kommunikation, sociale medier, PR og influencer marketing og klar på at prøve kræfter med det i praksis på et på et medie- og kommunikationsbureau i rivende udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.
Afdeling: Mindshare | Indrykket d. 12. 04. 2019
Se mere her
GroupM søger Programmatic Praktikant (Aarhus)
Vil du være blandt de bedste inden for teknologi- og datadrevet marketing?
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 11. 04. 2019
Se mere her
GroupM søger SEO-praktikant (Aarhus)
Har du ambitioner om et seriøst praktikophold med gode karrieremuligheder, hvor du kan være med til at definere retningen inden for digital marketing? Så er GroupM måske en mulighed for dig.
Afdeling: GroupM ONE | Indrykket d. 09. 04. 2019
Se mere her
SENIORKONSULENT TIL A&I SØGES
Energisk, udadvendt og ambitiøs seniorkonsulent søges til Wavemakers analyseafdeling; Analytics and Insight (A&I).
Afdeling: Wavemaker | Indrykket d. 04. 04. 2019
Se mere her
GroupM søger en talentfuld jura- eller erhvervsjurastuderende
Vil du være med til at optimere kontrakter og løse juridiske og kontraktuelle problemstillinger i en kreativ branche? Er du passioneret for at få juridisk indflydelse på vores arbejde i GroupM, kan du lide at effektivisere processer, og har du samtidig en skarp analytisk sans for løsning af juridiske problemstillinger? Så er det måske dig vi leder efter!
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 27. 03. 2019
Se mere her
m/SIX søger en talentfuld Client Director
m/SIX søger en talentfuld Client Director til fuldtidsstilling. Du skal brænde for client management, strategi og medier, og have lyst til at arbejde i et dynamisk miljø med en bred faglig berøringsflade.
Afdeling: m/SIX | Indrykket d. 20. 03. 2019
Se mere her
Er du Flip Studios praktikant til efteråret?
Flip Studio er et customer experience bureau, som kombinerer indsigt, design og teknologi for at skabe den næste generation af kundeoplevelser. Kort sagt, så brænder vi for at skabe de services, der får brugerne til at give fem stjerner på trustpilot og får dem til at fortælle deres vennerne om de gode oplevelser. Det gør vi gennem et design thinking-mindset og metoder som fx sprint-forløb med vores kunder, kvalitative feltstudier, workshops og udvikling og afprøvning af koncepter og prototyper.
Afdeling: Flip Studio | Indrykket d. 14. 03. 2019
Se mere her
GroupM is looking for a Market SOX and Compliance Lead
GroupM is the leading global media investment management company for WPP’s media agencies including Mindshare, MediaCom, Wavemaker, and m/SIX. GroupM Nordics consist of 7 SOX entities across four markets.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 06. 03. 2019
Se mere her
Mindshare søger praktikant til PR og sociale medier
Vil du løfte dine faglige kompetencer som praktikant inden for PR og sociale medier? Brænder du efter at afprøve dine teoretiske færdigheder i praksis på et medie- og kommunikationsbureau i rivende udvikling? Og vil du mere end blot servere kaffe, men faktisk blive udfordret med ægte kommunikationsopgaver og sparre med nogle af branchens skarpeste hjerner? Så bør du overveje et praktikforløb hos Mindshare
Afdeling: Mindshare | Indrykket d.
Se mere her
Mindshare søger praktikant til influencer marketing og sociale medier
Vil du prøve kræfter med influencer marketing og sociale medier? Har du en naturlig interesse for sociale medier og kender til de største danske influencers? Og brænder du efter at afprøve dine teoretiske færdigheder fra studiet i praksis på et medie- og kommunikationsbureau i rivende udvikling? Så bør du overveje et praktikforløb hos Mindshare.
Afdeling: Mindshare | Indrykket d.
Se mere her
Wavemaker søger fremtidens Marketing Manager – er det DIG?
Som marketingpraktikant tilknyttes du et kundeteam i Wavemaker, hvor vi arbejder med strategi, målsætninger, medieplanlægning og eksekvering. Du vil være med fra vi modtager et kundebrief, til udarbejdelse af mediestrategi hvilket involverer intern briefing på tværs af mediekanaler, til booking af kampagner, monitorering samt evaluering
Afdeling: Wavemaker | Indrykket d.
Se mere her
Kom i praktik som Event Project Manager i Wavemaker
Som Event Project Manager vil du hjælpe med at researche, planlægge og eksekvere store og små events for en bred portefølje af annoncører. Hos os kommer du til at arbejde med rigtige opgaver for nogle af landets største brands. Vi anser dig for en ressource på lige fod med dine kolleger.
Afdeling: Wavemaker | Indrykket d.
Se mere her
Kom i praktik som Fashion- og Influencer Specialist i Wavemaker
Som fashion- og influencer specialist vil du have ansvar for at lave influencer- og bloggeroplæg til store annoncører, udvikle influencer- og bloggerkoncepter, screene og udvælge influencers til specifikke kampagner, eksekvere influencer- og bloggerkampagner og lave evalueringer.
Afdeling: Wavemaker | Indrykket d.
Se mere her
Praktikpladser i GroupM og bureauerne
Synes du GroupM lyder som en spændende virksomhed at arbejde i? Skal du i praktik i løbet af din uddannelse, og vil du gerne investere denne praktik i at udvikle dine faglige kompetencer og sætte dit præg i en virksomhed? Så tilbyder GroupM og tilhørerende bureauer en række praktikpladser to gange årligt. Hvis du er i tvivl om hvilken praktikplads du er på udkig efter, så søg i denne pulje…
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 05. 03. 2019
Se mere her
m/SIX søger praktikant til Data & Insights
I m/SIX Data & Insights arbejder vi på at aktivere den viden, vi har om vores kunder, brancher og fagområder på nye holistiske, værdiskabende måder. Vi forsøger at finde nye måder at arbejde med marketing på, så vi bedre kan udnytte teknologien og træffe dag til dag datadrevne beslutninger i forhold til vores kunders KPI’er og aktiviteter. Dette arbejde foregår blandt andet i PowerBI, der både bruges som rapporterings- og analyseværktøj.
Afdeling: m/SIX | Indrykket d.
Se mere her
m/SIX søger praktikant til Client team
Som praktikant i m/SIX bliver du en del af et skarpt kundeteam, der dagligt rådgiver nogle af Danmarks største brands om marketing, mediestrategi, kampagneplanlægning. Vi sørger for at give dig en udfordrende hverdag med afvekslende opgaver og mange bolde i luften.
Afdeling: m/SIX | Indrykket d.
Se mere her
Vi søger talentfulde praktikanter til Quisma
Vi definerer fremtidens digitale marketing. Vil du være med? GroupM søger lige nu 6 praktikanter med forskellige faglige baggrunde til vores kontor i København. Om du er datacruncher, sprogekvilibrist, analytisk mastermind eller en stærk visuel kommunikator, så er der helt sikkert plads til dig i vores team.
Afdeling: Quisma | Indrykket d.
Se mere her
MBA søger praktikant til Video Content Production
Vi har brug for en videoproducerende ildsjæl, der brænder for at udvikle og eksekvere video-indhold til vores store skare af kunder og deres dertilhørende publikum.
Afdeling: MediaCom | Indrykket d.
Se mere her
MediaCom søger praktikanter
Vi yder den stærkeste strategiske medierådgivning for nogle af Danmark og Nordens største virksomheder på alle medieplatforme. Vi er over 100 specialister ansat i hjertet af København og Aarhus. Vil du være med på holdet?
Afdeling: MediaCom | Indrykket d.
Se mere her
GroupM søger praktikanter som vil specialisere sig indenfor digital marketing
GroupM søger lige nu praktikanter med forskellige faglige baggrunde til vores kontor i København. Om du er datacruncher, sprogekvilibrist, analytisk mastermind eller en stærk visuel kommunikator, så er der helt sikkert plads til dig i vores team.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 01. 03. 2019
Se mere her
Søg uopfordret i GroupM (København)
I GroupM er vi altid på udkig efter nye talenter – vil du være med til at gøre en forskel sammen med Danmarks største mediebureaugruppe? Så er det måske dig vi er på udkig efter.
Afdeling: GroupM | Indrykket d. 23. 05. 2018
Se mere her
Søg uopfordret i GroupM (Århus)
I GroupM er vi altid på udkig efter nye talenter – vil du være med til at gøre en forskel sammen med Danmarks største mediebureaugruppe? Så er det måske dig vi er på udkig efter.
Afdeling: GroupM | Indrykket d.
Se mere her
Vores bureauer