Xaxis

Making advertising welcome.

Managing Director
Johan Spangenberg
Kontakt
61 79 61 91
Etableret
2010
Medarbejdere
10 i Danmark
Vi er eksperter i at anvende data og teknologi til at hjælpe annoncører med at få adgang til og engagere værdifulde målgrupper

For os handler alt om at give forbrugerne en positiv opfattelse af vores kunders brands og annoncer. Dette gælder, uanset om annoncerne vises på en mobil, en tablet eller en laptop, og uanset om der er tale om rich-media-formater, video eller banner- annoncer.

Vi ved, at forbrugerne vil have relevante kvalitetsannoncer, og at vi derfor kan øge return on marketing investment, når annoncerne vises for præcist udvalgte målgrupper på kvalitetsmedier.

Vores løfte til kunderne er enkelt: Unik adgang til premium-eksponeringer overfor de mest relevante målgrupper til en pris, der er lavere end markedet.

Verdens største programmatiske medie- og teknologiplatform

Adgang til unikt kvalitetsindhold

Xaxis har både globalt og i Danmark teams dedikeret til at skabe tillidsfulde medierelationer, der slår markedet på pris, kvalitet og adgang.

Vi monitorerer og verificerer hver eneste dag kvaliteten af de eksponeringer, vi bliver tilbudt.

Vores dedikerede team udvikler og supporterer et stort antal medieintegrationer på tværs af medieøkosystemer og datasiloer.

 

Dækning og præcision

Vores brugerdata opbevares i en DMP (data management platform) kaldet Turbinen.

I Turbinen fusionerer vi semantik, demografi, segmentering, adfærd og en række andre datapunkter, så vi opnår en flerdimensionel profilering af vores brugere.

Vores størrelse og vores 2. generationsteknologi (real time data streaming) gør, at vi altid arbejder med aktuelle og realtidsprofilerede brugere.

Vores data-analytikere udvikler dedikerede algoritmer, som eksponering for eksponering matcher kontekst, brugere og annoncer mest effektivt.

Vi integrerer den bedste teknologi og de dygtigste medarbejdere

Xaxis er platformen for annoncører, der vil have bedre adgang til kvalitetseksponeringer på tværs af medieøkosystemer.

Xaxis er også platformen, hvor annoncørers værdifulde førstepartsdata (fra website, e-mail og apps) kan fusioneres med Xaxis Turbine-data og skabe unikke, præcise og effektive segmenter – og hvor annoncøren kan være sikker på, at deres forretningskritiske førstepartsdata hverken falder i hænderne på andre annoncører eller på medier.

Ingen medieintegration, segmentering eller algoritme er dog bedre end de mennesker, der får det hele til at ske – og til at gå op i en højere enhed.

Vi er derfor stolte over at have medarbejdere, der både i antal, erfaring og kompetence er uovertrufne i markedet.

Vores bureauer