Trading

GroupM’s størrelse er vores kunders fordel, og derfor køber vi hver tredje reklame i Danmark.

Ansvarlig
Mikael Ostenfeld
Kontakt
27270637
Etableret
2007
Antal medarbejdere
40 i Danmark
Vi forhandler de bedste aftaler

GroupM Trading er ansvarlig for alle forhandlinger og aftaler, der indgås med medierne på tværs af alle mediegrupper.

Vi bygger medier og nye kanaler, og vi sikrer adgang til eksponeringer af den højeste kvalitet i markedet og opnår herved markedets mest målrettede og effektive kampagner for vores kunder.

One voice trading sikrer de laveste priser

I GroupM arbejder vi ud fra idéen om one voice trading. Vi har dokumentation for, at vi tilbyder markedets laveste priser. Og for at beholde den position har vi også en afdeling dedikeret til media investment management, som overvåger og sikrer, at vi kontinuerligt får de bedste priser for vores kunder.

GroupM er Danmarks største bureaugruppe med en markedsandel på 32 %. Målt på omsætning er vi hele 38 % større end vores nærmeste konkurrent. Derfor er vores størrelse hjørnestenen i vores indkøbspower, og den er fundamentet for at sikre vores kunder de bedste vilkår og mest konkurrencedygtige priser i markedet.

Vores størrelse er din fordel

Vores størrelse betyder, at vi skaffer dig den bredeste adgang til medier til markedets laveste pris. Vores track record viser, at det første år vi forhandler priser for nye kunder, leverer vi altid bedre priser.

Vi har komplet transparens, hvilket sikrer vores kunder det fulde indblik. Etik og moral er centralt i vores arbejde, og vi sætter relationen til vores kunder i det absolutte højsæde.

Vores bureauer