Business Science

Business Science hjælper dig med at nå målsætningerne mere effektivt.

Ansvarlig
Jesper Dam og Jan Nielskov
Kontakt
33 38 18 00
Etableret
1998
Medarbejdere
20 i Danmark

 

 

Vi hjælper dig med at optimere din finansielle performance

Business Science Nordic leverer datadrevet rådgivning med fokus på optimering af kundernes kommercielle performance. Vi tilfører viden om, hvordan pris, produkt og markedsføring bidrager til det samlede resultat. Dermed giver vi vores kunder de bedst tænkelige forudsætninger for at nå deres målsætninger med færrest mulige midler.

Business Science har mere end 15 års caseerfaring i optimering af traditionelle og nye digitale muligheder – uanset om det er optimering af tilbudsaktiviteter i Netto, lancering af ny kundeklub eller algoritmisk attribuering på tværs af digital kanaler.

Vi skaber dokumentation for, hvordan dine resultater kan forbedres

Vi identificerer Markedsdynamikker og forbruger-præferencer gennem matematisk og økonometrisk modellering.

Business Sciences bidrag til salgs- eller marketing-direktøren er en solid dokumentation for, hvordan og hvor meget fremtidige resultater kan forbedres.

Vores kunder værdsætter vores stærke analytiske kompetencer kombineret med rådgivning fra seniorkonsulenter med kommerciel baggrund og fokus.

Vi forbedrer din ROI med minimum 20 %

Vores 15 år lange erfaring indenfor datadrevet rådgivning giver adgang til benchmarks baseret på mere end 10.000 kampagner på tværs af brancher og budgetstørrelser – indenfor optimering af pris, produkt og markedsføring.

Vores erfaring fra hele Norden er unik. Vi har de dygtigste statistikere, matematikere og økonomer ansat. Alle sammen med det til fælles, at de sammen med deres stærke teoretiske fundament indenfor deres fagområde har et stor kommerciel indsigt og forretningsforståelse.

Det gør os i stand til at levere analyser og konsulentydelser, der sikrer vores fornemmeste mål – nemlig højere tal på bundlinjen for vores kunder, hvilket typisk er en ROI-forbedring på minimum 20 %.

Vores bureauer