GroupM globalt

GroupM er verdens største gruppe inden for media investment management. (RECMA, July 2012)

Vi har mere end 20.000 kollegaer fordelt på 400 kontorer i 81 lande. Vi er på tværs af lande og regioner i daglig og ugentlig kontakt. Både fordi mange af vores kunder er regionale eller globale, men også fordi 

medieindkøbet er blevet globalt. En række af vores vigtigste samarbejdspartnere er således globale medier og teknologileverandører.

Branchens mest visionære ledere

Globalt og regionalt har vi dedikererede teams, der arbejder med at formidle ny viden og best practice. Vi bruger samtidigt vores globale størrelse til at foretage omfattende investeringer i nye kompetencer og ny teknologi. Vores globale ledelse tegnes af nogle branchens mest visionære ledere herunder:

Kelly Clark, Global CEO

Kelly Clark har i løbet af hans karriere besat adskillige lederstillinger i GroupM og bureauerne. Senest var han CEO for GroupM Nordamerika. Fra 2008-2011 var han Global CEO hos Maxus, en af GroupMs fem mediebureauer. Før han ledede Maxus, var Kelly ansvarlig for GroupMs operationelle aktiviteter i EMEA. Tidligere i hans karriere har han været CEO hos Mindshare UK, og før det CEO hos Mindshare Asia/Pacific. Kelly har boet og arbejdet i New York, London, Tokyo og Hong Kong og er uddannet fra University of North Carolina.

Rob Norman, Chief Digital Officer

Rob sidder i bestyrelsen i WPP Digital og er medlem af Board of Governors på Center for Digital Fremtid på University of  Southern California’s kommunikationsafdeling. Han er også medlem af bestyrelsen i 4A og Ad Council og styrer bl.a. et anerkendt stipendieprogram på City College i New York. Rob modtog desuden en Media Maven af Advertising Age i 2007.

 

Irwin Gotlieb, Chairman

Irwin har arbejder for WPP siden september 1999. Han startede som Chairman og CEO i Mindshare WW og har siden april 2003 siddet i sin nuværende rolle som CEO i GroupM.  Før hans tid i WPP var Irwin koncernchef for MediaVest WW, et selskab som han grundlagde i december 1993. Irwin har æren af at være blevet Adweek / Mediaweek All Star hele tre gange og har desuden modtaget en President’s Award i 1997. Han er også dobbelt æresmedlem af Advertising Age Media Maven, og i februar 2000 fik han titlen som Media Player of the Year af netop Advertising Age, hvilket er den eneste gang denne titel er blevet uddelt. I oktober 2006 blev han den første Executive fra et mediebureau, der blev optaget i Broadcast & Kabel Hall of Fame, og i januar 2010 modtog han Brandon Tartikoff Legacy Award.

Vores bureauer