Googles robotpioner kommer til Danmarks største Tech-konference

Han er software-arkitekt, entreprenør og konsulent for Google og bliver af fagfolk kaldt for ”verdens klogeste mand”.

Hvad
NextM
Hvornår
3. & 4. marts 2016
Hvor
Terminalerne i Frihavnen

Listen af bedrifter er ikke til at tage fejl af, når man taler om den 55-årige canadier, Brad Templeton. Han er ekspert inden for fremtidens automatiserede transport og er endvidere kendt som manden, der mener, at robotter er mere sikre chauffører, som vil redde liv i trafikken. På årets største tech-konference NextM kan du møde manden, der udvikler teknologier, som gør det muligt for robotter at opfatte og analyse omgivelserne – og naturligvis i realtid. En helt fundamental forudsætning for, at robotter kan blive selvkørende.

En tech mand med humoristisk sans

For andet år i træk afholder GroupM den storslåede NextM konference, som har fokus på fremtidens teknologi, data og innovation. En konference, som kommer til at huse de helt store pionerer inden for teknologiens verden, heriblandt Brad Templeton. Ifølge Mikkel Hagedorn, Head of Innovation i GroupM Next, er det enestående, at det er lykkedes at få Templeton til at være keynote speaker på årets NextM konference:

Hos GroupM er vi glade og stolte af at kunne præsentere en så kompetent og spændende profil til årets NextM konference. Hvis man interesserer sig for teknologi, udvikling og innovation, er det stensikkert, at man vil blive fascineret af Templetons viden og visioner og ikke mindst af hans humoristiske sans”.

Hjernen bag de selvkørende biler

Sammen med Googles team har Templeton udviklet biler, der fungerer som smartphones på hjul. En af motiverne bag at udvikle de robotdrevne biler er blandt andet, at mennesker er for farlige at have bag rattet. Ved at udvikle robotstyrede biler, som ikke kan falde i søvn eller drikke sig fulde, mindskes risikoen for uheld. Ifølge Templeton bliver det en del af fremtidens teknologi, at man via sin smartphone kan tilkalde de selvkørende robotbiler, og målsætningen er ikke til at tage fejl af – i 2020 kører alle i robotbiler. Disse selvkørende biler er blot et af Templetons mange innovative projekter, som han kommer til at præsentere på årets NextM konference i Terminalerne.

 

Læs mere om konferencen på nextM.dk

Vores bureauer