Content marketing revolutionær kommer til Danmark

Kodi Foster er ikke bare uovertruffen datastrateg, men er verdenskendt inden for datadrevet content marketing og har i mange år været med til at revolutionere og transformere den måde, organisationer bruger teknologi, data og content på

Hvad
NextM
Hvornår
3. & 4. marts 2016
Hvor
Terminalerne i Frihavnen
Website
nextm.io

Kodi Foster er en verdenskendt profil inden for datadrevet content marketing. Den unge New Yorker har over 10 års erfaring med salg og forretningsudvikling og har hjulpet Fortune 100 brands med blandt andet strategisk planlægning og udførelse af kampagner. Udover at være uovertruffen datastrateg er Foster anerkendt speaker og arbejder i dag som Vice President of Data hos Viacom – et powerhouse, der huser TV brands som MTV, Nickelodeon og Comedy Central.  

En pioner inden for datadrevet content marketing

Han er forgangsmand i Content Marketing-revolutionen og har igennem årene arbejdet med brands og bureauer for at transformere den måde, som organisationer anvender teknologi, data og content til at ramme den rigtige bruger på de helt rigtige platforme og devices.

Viacom er kendt for sine kreative talenter som Jon Stewart og Johnny Knoxville men Foster er del af den nye generation af Viacoms kreative talenter, der udrustet med data bygger innovative universer, der ændrer den måde, brugerne rammes på – på tværs af medier.

Før Viacom har Foster i en årrække arbejdet som Head of Brand Initiatives for Outbrain. En platform, der hjælper brugerne til at finde lige nøjagtigt det content, de er interesserede i.

Hos Outbrain var Foster i front for strategiske løsninger og partnerskaberne med Fortune 500 brands, og han har i høj grad taget tankegangen om den datadrevne tilgang til content marketing med sig i sit arbejde hos Viacom.

Han er en eftertragtet taler indenfor digital marketing. SXSW, Internet Week New York, Argyle CMO Leadership Forum, Brand Innovators, IBM Social Business Series, The Advertising Club Media: Now Conference og MediaPost er blandt nogle af de konferencer der har haft besøg af den dynamiske taler.

Til årets NextM konference kan du høre Kodi Foster tale om sit arbejde hos Viacom, Big Data og om, hvordan kreativitet og datainnovation kan skabe virksomhedstransformation.

Vores bureauer