Quisma

Vi er dit digitale performancebureau

Ansvarlig
Nikolaj Mogensen
Kontakt
33 97 96 30
Etableret
2013
Antal medarbejdere
35
Vi leverer digital performance marketing

Quisma er GroupMs nordiske performancebureau. Vi er at finde i hele Norden, og samlet er vi mere end 200 specialister i datadrevet og integreret performance.

Data er kernen i performance-begrebet. Med afsæt i databaserede indsigter udfører vi en kontinuerlig optimering af vores kunder digitale aktiviteter. Vi tager udgangspunkt i de bedste resultater og justerer budgettet herefter. Det betyder, at vi konstant optimerer vores kunders digitale aktiviteter til at maksimere den digitale investering.

I Quisma rådgiver og eksekverer vi både på vores kunders enkelte kanaler, ligesom vi også tilbyder en integreret løsning uafhængigt af kanaler. Med en holistisk tilgang fokuserer vi på at skabe den optimale synergi mellem vores kunders digitale kanaler og aktiviteter.

Skræddersyede digitale løsninger

Vi giver dig direkte adgang til GroupMs digitale specialistfunktioner og medieintegrationer. Det betyder, at vi har kompetencer, der både er analytiske, tekniske og strategiske.

Hver af vores kunder har unikke behov, når det kommer til digital performance. Derfor udvikler vi unikke løsninger, der optimeres mod den enkelte virksomhed. Vi er din digitale sparringspartner og vores specialister både rådgiver og eksekverer på at drive din digitale forretning til næste niveau – alt sammen gennem datadrevet performance marketing.

Vi skaber en begavet marketingindsats

I Quisma har vi et stærkt samarbejde med vores kollegaer i resten af Norden. Med erfaring og indsigt i de forskellige markeder har vi de bedst mulige forudsætninger for at udføre en begavet marketing-indsats. Både på et lokalt plan såvel som på det større, nordiske plan.

Læs mere om Quisma på Quisma.dk.

Vores bureauer