[m]PLATFORM Services

2000 digitale specialister på mere end 50 markeder.

Ansvarlig
Jeppe Lehrmann
Kontakt
33 38 18 00
Etableret
2015
Antal medarbejdere
70
Holistisk og uafhængig rådgivning om digitale medier og annonceringsteknologi

CONNECT samler GroupM’s kompetencer indenfor programmatisk, søgeords- og social annoncering samt optimering af indhold og budskaber.

Vi er eksperter i at evaluere og anvende de førende marketing- og annonceringsteknologier med det ene formål at maksimere vores kunders digitale investeringer.

Vi ved og tror på, at den største værdiskabelse sker gennem synergi og integration af de forskellige kompetencer og digitale kanaler.

På trods af at vi i CONNECT hver især er fagnørder indenfor vores discipliner, så er kongstanken at sikre, at data og indsigter videreformidles til vores kunder og de øvrige specialister.

CONNECT er det bedste af to verdener

Vores dygtige talenter indgår både som en integreret del af GroupM-bureauernes rådgivningsteam, men er samtidig forankret i et stærkt fagligt netværk. 

Det sikrer, at best practice og nye muligheder hurtigt udvikles og implementeres på tværs af vores kunders aktiviteter.

Vi optimerer data og indkøbsstrategier på tværs af digitale mediaplatforme og på tværs af formater som søge-, sociale, video- og bannerannoncer. Det gør vi for at levere de mest relevante målgrupper og den højeste respons.

Vores owned media-specialister optimerer potentialet i vores kunders egne medieplatforme.

Hurtig implementering og aktivering af ny marketing- og datateknologi er for mange af vores kunder en afgørende konkurrenceparameter.

Vores tech-team rådgiver om, udvikler og implementerer således både Data Management Platforme, der kan fusionere offline- og onlinedata samt løsninger for datastyrede og dynamiske annoncer.

Vi har globalt udviklet CAPPS, som er et system, der giver nemt og hurtigt overblik og gør det muligt at optimere vores annoncørers aktiviteter på tværs af data- og indkøbssiloer.

Mere end 70 specialister, der arbejder fokuseret og integreret for at levere resultater. Hver dag.

CONNECT’s DNA er at integrere og sammenkoble. Oflline med online. CRM med programmatisk. TV med search. Social med content. Og det hele med hinanden.

Vi er marketingafdelingens udvidede kompetence-center indenfor teknologi og digitale medier, og vores fokus er derfor at levere højeste grad af transparens, være teknologi-uafhængige og have omfattende fokus på datasikkerhed samt øjeblikkelig identificering af og reaktion på annoncesvindel og manglende kvalitet.

Talent er den knappe ressource – og talenter vil arbejde sammen med andre talenter.  Vi er derfor stolte over at have samlet mere end 70 af markedets bedste af slagsen. Vi er endnu mere stolte over de resultater, vores medarbejdere sammen med deres kollegaer i bureauerne hver dag skaber for og med vores mange kunder.

Vores bureauer