Bureauer

Alle vores bureauer er en del af verdens største kommunikationsservice gruppe WPP og WPP’s mediabureaugruppe, GroupM. Dette betyder, at vores bureauer kan tilbyde sine kunder den stærkeste forhandlingsstyrke. Mød bureauerne her.

m/SIX
Adm. direktør: Jesper S. Jørgensen
Antal medarbejdere: 30
Oprettet: 2017

m/SIX er fremtidens mediabureau, hvor data, teknologi og audiences er omdrejningspunktet for alt hvad vi gør. Vores indsigter og strategiske anbefalinger, sker med afsæt i kundens data og en datadrevet audience planning tilgang.

MediaCom
Adm. direktør: Jesper S. Jørgensen
Antal medarbejdere: 90
Oprettet: 1971

MediaCom bygger bro mellem kanaler og medier og skaber inspirerende, data-drevet indhold til rigtige mennesker. Vi ser det store billede for at skabe relevans fra alle vinkler.

Mindshare
Adm. direktør: Martin Rasmussen
Antal medarbejdere: 50
Oprettet: 1999

Danmarks første integrerede medie-og kommunikationsbureau. Medierådgivning, digital innovation, forbrugerindsigt, strategi og indsigtsbaseret kreativitet i samme hus. Alt hvad man har brug for i et konstant foranderligt marked. 

Wavemaker
Adm. direktør: Kristian Bæk-Mikkelsen
Antal medarbejdere: 120
Oprettet: 2017

Wavemaker er en fusion af MEC og Maxus. Wavemaker arbejder med kunderejsen som omdrejningspunkt. Ved at udnytte den enorme datamængde fra GroupM’s [m]Platform og tilføre kreativt talent, ændrer vi os fra traditionelt mediebureau til medie-, content og teknologibureau.