Bureauer

Alle vores bureauer er en del af verdens største kommunikationsservice gruppe WPP og WPP’s mediabureaugruppe, GroupM. Dette betyder, at vores bureauer kan tilbyde sine kunder den stærkeste forhandlingsstyrke. Mød bureauerne her.

Maxus
Adm. direktør: Kristian Bæk-Mikkelsen
Antal medarbejdere: 36
Oprettet: 2004

Maxus er et mediebureau født i den digitale tidsalder. Lean into Change er en vigtig del af kulturen og udtrykker viljen til at udfordre det etablerede. Maxus hylder det aktive og kreative og presser det passive og konforme.

MEC
Adm. direktør: .
Antal medarbejdere: 70
Oprettet: 1970

MEC er et full-service mediebureau, der er stærke både i Danmark og ude i verden pga. et stort globalt netværk. MEC tror især på forbrugeren som aktivt engageret i kommunikationen snarere end passiv modtager.

m/SIX
Adm. direktør: .
Antal medarbejdere: 25
Oprettet: 2017

Vi er m/SIX: Never Business as Usual. m/SIX Danmark (tidligere Mediabroker) er GroupMs digitale Boutique Bureau. Vi tror på mediernes magt til at gøre kreativitet levende og leverer håndgribelige forretningsmæssige resultater for vores kunder.

MediaCom
Adm. direktør: Morten Kristensen
Antal medarbejdere: 90
Oprettet: 1971

MediaCom er Danmarks største medie- og kommunikationsbureau. MediaCom kalder sig et Content and Connections Agency, fordi det i den digitale virkelighed handler om at fortælle den rette historie til de rigtige mennesker via de rigtige kanaler.

Mindshare
Adm. direktør: Martin Rasmussen
Antal medarbejdere: 50
Oprettet: 1999

Danmarks første integrerede medie-og kommunikationsbureau. Medierådgivning, digital innovation, forbrugerindsigt, strategi og indsigtsbaseret kreativitet i samme hus. Alt hvad man har brug for i et konstant foranderligt marked.